Indoor Core Ladies Puma Grey 37 Xt Eu 5 Shoes Pulse 4IqnnwFHp
Boots Size silver Pleaser 37 Women’s Ankle Silver Eu For 5BqB1HwPZ
In Multicolor Black Strap Woman Bag Small Nappa Leather Shoulder Dudu
Mergel Pureboost Neutral Herrer Grå Løbesko Adidas Mellem UZn6RqwWv
Herrer Herrer Sko Mørkeblå Sko Til Aigle Til Mørkeblå Herrer Aigle Til Mørkeblå Mørkeblå Aigle Sko Aigle zxqwWxp5C
Leather Woman Small Multicolor Shoulder Dudu Bag Black Strap Nappa In

Cleese, død og humor: Når døende og efterladte ler

Hvorfor er begravelser ofte så højtidelige, at man bliver helt fremmed for hinanden? Hvordan kan man lette den sidste overgang med humor? Kan man lave sjov med døden? Der er nok at tage fat på i symposiet om Død og humor. Tag med på en eftermiddag, hvor vi bliver både kloge, underfundige og underholdt – og hvor enhver selvhøjtidelighed er bandlyst.

Filosoffen Simon Berg lavede speciale i samtaler med døende på Anker Fjord Hospice ved Hvide Sande. I sit oplæg udforsker han humorens eksistentielle bundklang og forbindelse: Hvad vil det grundlæggende sige, at noget er sjovt? Og kan vi se humoren som forbundet til vores egen snarlige død, spørger forskeren fra Aalborg Universitets Center for Dialog og Organisation.

Som præst og biskop i Aarhus har Kjeld Holm talt med døende og efterladte utallige gange gennem årene. Han kender om nogen humorens forsonende rolle – og har også gjort sig tanker om, hvor grænsen går.

Pumps Lav Med Sko Xti Hæl amp; 32035 Sandaler Nude Dame 38 Højhælede Pink xxptS

Læge og underviser Niels Bentzen har om nogen befundet sig i krydsfeltet mellem død og humor. Professionelt, fordi han har undervist kommende læger i at tale om døden, og personligt, fordi hans far, Ole Bentzen, døde af grin, da han i 1989 var i biografen for at se ”A Fish Called Wanda”. Han fortæller om begge dele.

Nobody Expects the Spanish Inquisition – Lars Møller, Cleese-generalinspektør sikrer, at Cleese og Monty Pythons vinkel på døden er med, sammen med Graham Chapmans urne. - Komiker Jes Busk giver som narren på sidelinjen i sit eget syn på død og galgenhumor.

Velkommen til John Cleese Festivalens talks & workshops – eller symposier, som vi kalder dem, hvor du kan lære og more dig på samme tid. Symposierne finder sted i Huset Carmel, hvor vi skraber lidt i humorens overflade og går om bag grinet. Symposierne starter kl. 14 og slutter henad 16, måske 16.30, så man kan nå at være med i de daglige konkurrencer i gakkede gangarter på Klostertorv, henne om hjørnet. Og så kan du nå at spise med kl. 18, enten i Carmels Folkekøkken eller upstairs i Festsalen med tre retter mad og Restaurant Show. PS. Book for at undgå en lang næse.

Ara Black 39 Women's Hawaii Eu Mules 7FUYq
Sneakers Unisex Høje White V2 Mid amp; Jr Grå 39 Black Puretex Puma Sportsko Sko Smash puma 7R6qz100wF
Leather Strap Nappa Dudu Small In Bag Black Shoulder Woman Multicolor
Nappa Black Bag In Shoulder Small Strap Dudu Multicolor Leather Woman

Arrangementet er en del af

Humor og satire

Der er lagt op til masser af grin og grimasser under Festugen

l M Osprey 55 Rejserygsæk Mørkerød Farpoint 15″ 6fTRwFTqSe samling
13 Sleek'r Lyseblå 3″ Rygsæk Authentic Padded Eastpak xAIwqnUZ8A

Aarhusfestuge.dk bruger cookies til statistik og funktionalitet, som forbedrer din oplevelse. Når du benytter aarhusfestuge.dk, accepterer du automatisk, at vi bruger cookies.