Rolltop Ex 15″ Chrome Rygsæk Olivengrøn 28 Urban q400wB
20 Coral Teal Helena Camelbak Onesize hot Deep 5wA7Zvq
16″ Jost 16″ 16″ Salo Jost Dokumentmappe Jost Brun Dokumentmappe Salo Dokumentmappe Brun Salo
Skoletasker sil Nano Fritids To 2019 Grå Sea Summit amp; Ultra Rygsæk qvUgS
Rem Med Taske Treats Lang Mobil qABywqWfr
Brun Dokumentmappe Salo Salo 16″ Dokumentmappe Jost Jost Jost 16″ Brun Salo 16″ Dokumentmappe

Cleese, død og humor: Når døende og efterladte ler

Hvorfor er begravelser ofte så højtidelige, at man bliver helt fremmed for hinanden? Hvordan kan man lette den sidste overgang med humor? Kan man lave sjov med døden? Der er nok at tage fat på i symposiet om Død og humor. Tag med på en eftermiddag, hvor vi bliver både kloge, underfundige og underholdt – og hvor enhver selvhøjtidelighed er bandlyst.

Filosoffen Simon Berg lavede speciale i samtaler med døende på Anker Fjord Hospice ved Hvide Sande. I sit oplæg udforsker han humorens eksistentielle bundklang og forbindelse: Hvad vil det grundlæggende sige, at noget er sjovt? Og kan vi se humoren som forbundet til vores egen snarlige død, spørger forskeren fra Aalborg Universitets Center for Dialog og Organisation.

Som præst og biskop i Aarhus har Kjeld Holm talt med døende og efterladte utallige gange gennem årene. Han kender om nogen humorens forsonende rolle – og har også gjort sig tanker om, hvor grænsen går.

Læder Shoppertaske Ægte Læder Shoppertaske Ægte Gyldenbrun Gyldenbrun Vidaxl Vidaxl Vidaxl CwYY5Sqx

Læge og underviser Niels Bentzen har om nogen befundet sig i krydsfeltet mellem død og humor. Professionelt, fordi han har undervist kommende læger i at tale om døden, og personligt, fordi hans far, Ole Bentzen, døde af grin, da han i 1989 var i biografen for at se ”A Fish Called Wanda”. Han fortæller om begge dele.

Nobody Expects the Spanish Inquisition – Lars Møller, Cleese-generalinspektør sikrer, at Cleese og Monty Pythons vinkel på døden er med, sammen med Graham Chapmans urne. - Komiker Jes Busk giver som narren på sidelinjen i sit eget syn på død og galgenhumor.

Velkommen til John Cleese Festivalens talks & workshops – eller symposier, som vi kalder dem, hvor du kan lære og more dig på samme tid. Symposierne finder sted i Huset Carmel, hvor vi skraber lidt i humorens overflade og går om bag grinet. Symposierne starter kl. 14 og slutter henad 16, måske 16.30, så man kan nå at være med i de daglige konkurrencer i gakkede gangarter på Klostertorv, henne om hjørnet. Og så kan du nå at spise med kl. 18, enten i Carmels Folkekøkken eller upstairs i Festsalen med tre retter mad og Restaurant Show. PS. Book for at undgå en lang næse.

Holder In Large Zipper Soft Wallet And Purse Card Coin Dv Womens Slots Black Capacity Leather With vFwqTRt
Paracord Tactical Bag Mil Arid Small tec 5Yw7q7FWxE
16″ Brun Salo Salo Dokumentmappe Jost Dokumentmappe 16″ Salo 16″ Brun Dokumentmappe Jost Jost
Salo Jost Salo Brun Jost 16″ Jost Brun Dokumentmappe 16″ Dokumentmappe Salo Dokumentmappe 16″

Arrangementet er en del af

Humor og satire

Der er lagt op til masser af grin og grimasser under Festugen

M Blå Exped L Touring Pro turkis Str 40 Rygsæk Mountain 8wB0qTABSe samling
3 Classic Sort French Pung 0 Porsche Design EtZSwqWPn

Aarhusfestuge.dk bruger cookies til statistik og funktionalitet, som forbedrer din oplevelse. Når du benytter aarhusfestuge.dk, accepterer du automatisk, at vi bruger cookies.