Men's Sports Shorts s Black Size Puma q5gdHq
Petite Dress Extreme Back Open Design Black Mini Asos FPqvCwf
Paige Sort Sort Skuldertaske Skuldertaske Skuldertaske Dkny Paige Sort Dkny Paige Dkny
Hvidt Nike Xl Til Herrer Åndbart Størrelse Tøj aqwra4
In Ribbed Lyle Glove Scott Black Wool amp; 8qwXPO0
Dkny Skuldertaske Sort Paige Paige Paige Sort Sort Dkny Skuldertaske Dkny Skuldertaske

Cleese, død og humor: Når døende og efterladte ler

Hvorfor er begravelser ofte så højtidelige, at man bliver helt fremmed for hinanden? Hvordan kan man lette den sidste overgang med humor? Kan man lave sjov med døden? Der er nok at tage fat på i symposiet om Død og humor. Tag med på en eftermiddag, hvor vi bliver både kloge, underfundige og underholdt – og hvor enhver selvhøjtidelighed er bandlyst.

Filosoffen Simon Berg lavede speciale i samtaler med døende på Anker Fjord Hospice ved Hvide Sande. I sit oplæg udforsker han humorens eksistentielle bundklang og forbindelse: Hvad vil det grundlæggende sige, at noget er sjovt? Og kan vi se humoren som forbundet til vores egen snarlige død, spørger forskeren fra Aalborg Universitets Center for Dialog og Organisation.

Som præst og biskop i Aarhus har Kjeld Holm talt med døende og efterladte utallige gange gennem årene. Han kender om nogen humorens forsonende rolle – og har også gjort sig tanker om, hvor grænsen går.

H Xl amp;m Til Tøj Størrelse Damer Grønt TR6qdT

Læge og underviser Niels Bentzen har om nogen befundet sig i krydsfeltet mellem død og humor. Professionelt, fordi han har undervist kommende læger i at tale om døden, og personligt, fordi hans far, Ole Bentzen, døde af grin, da han i 1989 var i biografen for at se ”A Fish Called Wanda”. Han fortæller om begge dele.

Nobody Expects the Spanish Inquisition – Lars Møller, Cleese-generalinspektør sikrer, at Cleese og Monty Pythons vinkel på døden er med, sammen med Graham Chapmans urne. - Komiker Jes Busk giver som narren på sidelinjen i sit eget syn på død og galgenhumor.

Velkommen til John Cleese Festivalens talks & workshops – eller symposier, som vi kalder dem, hvor du kan lære og more dig på samme tid. Symposierne finder sted i Huset Carmel, hvor vi skraber lidt i humorens overflade og går om bag grinet. Symposierne starter kl. 14 og slutter henad 16, måske 16.30, så man kan nå at være med i de daglige konkurrencer i gakkede gangarter på Klostertorv, henne om hjørnet. Og så kan du nå at spise med kl. 18, enten i Carmels Folkekøkken eller upstairs i Festsalen med tre retter mad og Restaurant Show. PS. Book for at undgå en lang næse.

amp;m Gråt Størrelse Herrer Til Tøj Xl H 5qqwRxp16
Trouser Marchesi® Gianluca Casual Gianluca Marchesi® Casual Marchesi® Trouser Casual Gianluca Trouser fwOqpd
Skuldertaske Dkny Skuldertaske Dkny Sort Paige Paige Skuldertaske Sort Dkny Paige Sort
Dkny Paige Skuldertaske Sort Sort Dkny Skuldertaske Paige Paige Skuldertaske Sort Dkny

Arrangementet er en del af

Black Leather Othello 14578 Organiser Small Flapover Bag Gigi WXUxwI0qnU

Aarhusfestuge.dk bruger cookies til statistik og funktionalitet, som forbedrer din oplevelse. Når du benytter aarhusfestuge.dk, accepterer du automatisk, at vi bruger cookies.