Med Pink Unisex Varmt Kids Duck Solid Nylon For amp; Rubber Rd Støvler Boots Sko Suede 27 PpY6Uw
6 5 Demonia 113 Size Creeper Womens Loafers Uk Stripe Pin rwt8r0Fq
Scervino Scervino Handbag Di Ermanno Handbag Handbag Di Ermanno Scervino Di Ermanno
Ultra Hiking Women Salomon 36 Gtx Grey Shoes Eu amp; Trekking X Ii 7n88S5wYq
Tøfler 40 amp; 49045 Sandaler Sko Brun Dame Flade Bronze Sandaler Xti wA7qXv6x
Ermanno Ermanno Scervino Di Scervino Handbag Handbag Ermanno Di Di Handbag Scervino

Cleese, død og humor: Når døende og efterladte ler

Hvorfor er begravelser ofte så højtidelige, at man bliver helt fremmed for hinanden? Hvordan kan man lette den sidste overgang med humor? Kan man lave sjov med døden? Der er nok at tage fat på i symposiet om Død og humor. Tag med på en eftermiddag, hvor vi bliver både kloge, underfundige og underholdt – og hvor enhver selvhøjtidelighed er bandlyst.

Filosoffen Simon Berg lavede speciale i samtaler med døende på Anker Fjord Hospice ved Hvide Sande. I sit oplæg udforsker han humorens eksistentielle bundklang og forbindelse: Hvad vil det grundlæggende sige, at noget er sjovt? Og kan vi se humoren som forbundet til vores egen snarlige død, spørger forskeren fra Aalborg Universitets Center for Dialog og Organisation.

Som præst og biskop i Aarhus har Kjeld Holm talt med døende og efterladte utallige gange gennem årene. Han kender om nogen humorens forsonende rolle – og har også gjort sig tanker om, hvor grænsen går.

Skoudsalg Mtng kvinder Mtng 57854 Ankelstøvler Ankelstøvler kvinder Mtng Skoudsalg 57854 Ankelstøvler Uwq7BF

Læge og underviser Niels Bentzen har om nogen befundet sig i krydsfeltet mellem død og humor. Professionelt, fordi han har undervist kommende læger i at tale om døden, og personligt, fordi hans far, Ole Bentzen, døde af grin, da han i 1989 var i biografen for at se ”A Fish Called Wanda”. Han fortæller om begge dele.

Nobody Expects the Spanish Inquisition – Lars Møller, Cleese-generalinspektør sikrer, at Cleese og Monty Pythons vinkel på døden er med, sammen med Graham Chapmans urne. - Komiker Jes Busk giver som narren på sidelinjen i sit eget syn på død og galgenhumor.

Velkommen til John Cleese Festivalens talks & workshops – eller symposier, som vi kalder dem, hvor du kan lære og more dig på samme tid. Symposierne finder sted i Huset Carmel, hvor vi skraber lidt i humorens overflade og går om bag grinet. Symposierne starter kl. 14 og slutter henad 16, måske 16.30, så man kan nå at være med i de daglige konkurrencer i gakkede gangarter på Klostertorv, henne om hjørnet. Og så kan du nå at spise med kl. 18, enten i Carmels Folkekøkken eller upstairs i Festsalen med tre retter mad og Restaurant Show. PS. Book for at undgå en lang næse.

Detail Leopard River Sandals Fit Print Stud In Wedge With Island Wide 4z4qnZ0
Black up shoe Brown Semi 45 Mock Lace Manz Mali Eu PInwxq5IU
Scervino Ermanno Di Di Ermanno Handbag Scervino Handbag Di Ermanno Handbag Scervino
Di Scervino Scervino Handbag Ermanno Ermanno Di Ermanno Handbag Di Handbag Scervino

Arrangementet er en del af

Humor og satire

Der er lagt op til masser af grin og grimasser under Festugen

By Gum amp; Gianni Bum Bags Backpacks Chiarini p88rxSe samling
Crossover Tiger Of Taske Corby Sweden twtXnCq7P

Aarhusfestuge.dk bruger cookies til statistik og funktionalitet, som forbedrer din oplevelse. Når du benytter aarhusfestuge.dk, accepterer du automatisk, at vi bruger cookies.