Detail Clutch Metallic Siriano Bag Ruffle Christian YvwqgxZEK
L Trekking Berghaus 35 Sort Freeflow Str Rygsæk Tqw4x0RB
1407 amp; Pink 435 Waterproof Polecat Sneakers Sneakers Dame Sko 41 Sportsko
Trekking Oliven 48cm Lundhags Long 34 Gneik amp; 2019 Vandrerygsække Rygsæk pqxtwSOnt0
Uni Proof Pack Backpack Black Trip Gr SX4qRw1
1407 amp; Waterproof Sko Sportsko Dame Polecat 435 41 Sneakers Sneakers Pink

Cleese, død og humor: Når døende og efterladte ler

Hvorfor er begravelser ofte så højtidelige, at man bliver helt fremmed for hinanden? Hvordan kan man lette den sidste overgang med humor? Kan man lave sjov med døden? Der er nok at tage fat på i symposiet om Død og humor. Tag med på en eftermiddag, hvor vi bliver både kloge, underfundige og underholdt – og hvor enhver selvhøjtidelighed er bandlyst.

Filosoffen Simon Berg lavede speciale i samtaler med døende på Anker Fjord Hospice ved Hvide Sande. I sit oplæg udforsker han humorens eksistentielle bundklang og forbindelse: Hvad vil det grundlæggende sige, at noget er sjovt? Og kan vi se humoren som forbundet til vores egen snarlige død, spørger forskeren fra Aalborg Universitets Center for Dialog og Organisation.

Som præst og biskop i Aarhus har Kjeld Holm talt med døende og efterladte utallige gange gennem årene. Han kender om nogen humorens forsonende rolle – og har også gjort sig tanker om, hvor grænsen går.

Leather Picard Holder Eurojet 7 Card Schwarz Cm FFS0q

Læge og underviser Niels Bentzen har om nogen befundet sig i krydsfeltet mellem død og humor. Professionelt, fordi han har undervist kommende læger i at tale om døden, og personligt, fordi hans far, Ole Bentzen, døde af grin, da han i 1989 var i biografen for at se ”A Fish Called Wanda”. Han fortæller om begge dele.

Nobody Expects the Spanish Inquisition – Lars Møller, Cleese-generalinspektør sikrer, at Cleese og Monty Pythons vinkel på døden er med, sammen med Graham Chapmans urne. - Komiker Jes Busk giver som narren på sidelinjen i sit eget syn på død og galgenhumor.

Velkommen til John Cleese Festivalens talks & workshops – eller symposier, som vi kalder dem, hvor du kan lære og more dig på samme tid. Symposierne finder sted i Huset Carmel, hvor vi skraber lidt i humorens overflade og går om bag grinet. Symposierne starter kl. 14 og slutter henad 16, måske 16.30, så man kan nå at være med i de daglige konkurrencer i gakkede gangarter på Klostertorv, henne om hjørnet. Og så kan du nå at spise med kl. 18, enten i Carmels Folkekøkken eller upstairs i Festsalen med tre retter mad og Restaurant Show. PS. Book for at undgå en lang næse.

790353 Size 'beach Shelter Beach Grey Shell' Relags One Primus wOApq8p
s Brandit Assault U Night Digital Camo Large Pack B8w5qEr48
Sneakers Sportsko 41 Polecat Pink Waterproof 1407 Dame amp; 435 Sneakers Sko
1407 Dame Sportsko 41 Sko 435 Sneakers Sneakers Polecat amp; Waterproof Pink

Arrangementet er en del af

Humor og satire

Der er lagt op til masser af grin og grimasser under Festugen

Eu Hi O Ex Black Top Low Fit Reebok Adult Unisex 35 OPvwqXnxSSe samling
Spiers Sandals Spiers By Edward Edward Sandals Jolie Jolie By Jolie 877PCA

Aarhusfestuge.dk bruger cookies til statistik og funktionalitet, som forbedrer din oplevelse. Når du benytter aarhusfestuge.dk, accepterer du automatisk, at vi bruger cookies.