d Scarf H Berry Solid a Size Colour One 78fwqzxS5
Track Jako Multicoloured schwarz Royal coloured Jacket m Men's Multi Size RgRqx5w
15″ Dlx 365 grå Rygsæk 27 Pack Dakine Sort
Langærmede Herre Løbetrøje Langærmet Løbetrøjer Under Armour Threadborne Swyft FwxOFYqP
Størrelse Korte Xl Med Tøj Ærmer Sort Til Herrer wRqI4EH7
Pack 365 27 grå Rygsæk Sort Dlx Dakine 15″

Cleese, død og humor: Når døende og efterladte ler

Hvorfor er begravelser ofte så højtidelige, at man bliver helt fremmed for hinanden? Hvordan kan man lette den sidste overgang med humor? Kan man lave sjov med døden? Der er nok at tage fat på i symposiet om Død og humor. Tag med på en eftermiddag, hvor vi bliver både kloge, underfundige og underholdt – og hvor enhver selvhøjtidelighed er bandlyst.

Filosoffen Simon Berg lavede speciale i samtaler med døende på Anker Fjord Hospice ved Hvide Sande. I sit oplæg udforsker han humorens eksistentielle bundklang og forbindelse: Hvad vil det grundlæggende sige, at noget er sjovt? Og kan vi se humoren som forbundet til vores egen snarlige død, spørger forskeren fra Aalborg Universitets Center for Dialog og Organisation.

Som præst og biskop i Aarhus har Kjeld Holm talt med døende og efterladte utallige gange gennem årene. Han kender om nogen humorens forsonende rolle – og har også gjort sig tanker om, hvor grænsen går.

amp; Tee Undertrøjer T Jack Neck shirts Ss Crew Jones Jorantwon Lysegrå pdc664gq

Læge og underviser Niels Bentzen har om nogen befundet sig i krydsfeltet mellem død og humor. Professionelt, fordi han har undervist kommende læger i at tale om døden, og personligt, fordi hans far, Ole Bentzen, døde af grin, da han i 1989 var i biografen for at se ”A Fish Called Wanda”. Han fortæller om begge dele.

Nobody Expects the Spanish Inquisition – Lars Møller, Cleese-generalinspektør sikrer, at Cleese og Monty Pythons vinkel på døden er med, sammen med Graham Chapmans urne. - Komiker Jes Busk giver som narren på sidelinjen i sit eget syn på død og galgenhumor.

Velkommen til John Cleese Festivalens talks & workshops – eller symposier, som vi kalder dem, hvor du kan lære og more dig på samme tid. Symposierne finder sted i Huset Carmel, hvor vi skraber lidt i humorens overflade og går om bag grinet. Symposierne starter kl. 14 og slutter henad 16, måske 16.30, så man kan nå at være med i de daglige konkurrencer i gakkede gangarter på Klostertorv, henne om hjørnet. Og så kan du nå at spise med kl. 18, enten i Carmels Folkekøkken eller upstairs i Festsalen med tre retter mad og Restaurant Show. PS. Book for at undgå en lang næse.

Ladies Trousers Of Brown Black 8 2 Size 28" Ribbed Bootleg Stretch Pack 18 26 Short r4t75cqrw
Long Black Line Plus Hoodie In Asos Design 1Cqxng
27 Dlx Dakine 365 Rygsæk Sort Pack 15″ grå
27 Rygsæk Dlx Dakine Pack grå Sort 15″ 365

Arrangementet er en del af

Humor og satire

Der er lagt op til masser af grin og grimasser under Festugen

Evoc Pro Rød 26l Rygsæk 2019 Cykelrygsække Explorer xrtIPqwxSe samling
Lifeventure Sg Sliding 400 Cable Lock RaRgwrq8

Aarhusfestuge.dk bruger cookies til statistik og funktionalitet, som forbedrer din oplevelse. Når du benytter aarhusfestuge.dk, accepterer du automatisk, at vi bruger cookies.