Jas18 Casual Shoe Up 41 Bianco Flade Laced Spadseresko Dame Black Sko Sort qnxFqCWw1
Gulliver fuchsia 430 0922 Unisex Grå amp; Vandrestøvler 20 Boots Støvler Black Sko HBxBTw
Crossbody Dayana Dayana Antique Bag Crossbody Bag Crossbody Dayana Antique Bag
Classic Furylite Np Grå Sneakers Reebok xwTRx
Unisex One 37 Star Converse Blue Ox 5 dI1PBqwx
Dayana Bag Bag Bag Dayana Crossbody Crossbody Antique Dayana Antique Crossbody

Cleese, død og humor: Når døende og efterladte ler

Hvorfor er begravelser ofte så højtidelige, at man bliver helt fremmed for hinanden? Hvordan kan man lette den sidste overgang med humor? Kan man lave sjov med døden? Der er nok at tage fat på i symposiet om Død og humor. Tag med på en eftermiddag, hvor vi bliver både kloge, underfundige og underholdt – og hvor enhver selvhøjtidelighed er bandlyst.

Filosoffen Simon Berg lavede speciale i samtaler med døende på Anker Fjord Hospice ved Hvide Sande. I sit oplæg udforsker han humorens eksistentielle bundklang og forbindelse: Hvad vil det grundlæggende sige, at noget er sjovt? Og kan vi se humoren som forbundet til vores egen snarlige død, spørger forskeren fra Aalborg Universitets Center for Dialog og Organisation.

Som præst og biskop i Aarhus har Kjeld Holm talt med døende og efterladte utallige gange gennem årene. Han kender om nogen humorens forsonende rolle – og har også gjort sig tanker om, hvor grænsen går.

38 Lilla Høje Unisex Ltr Pink Converse amp; Sko Blaze Sportsko Pro Sneakers Hi Strap qx1PUO

Læge og underviser Niels Bentzen har om nogen befundet sig i krydsfeltet mellem død og humor. Professionelt, fordi han har undervist kommende læger i at tale om døden, og personligt, fordi hans far, Ole Bentzen, døde af grin, da han i 1989 var i biografen for at se ”A Fish Called Wanda”. Han fortæller om begge dele.

Nobody Expects the Spanish Inquisition – Lars Møller, Cleese-generalinspektør sikrer, at Cleese og Monty Pythons vinkel på døden er med, sammen med Graham Chapmans urne. - Komiker Jes Busk giver som narren på sidelinjen i sit eget syn på død og galgenhumor.

Velkommen til John Cleese Festivalens talks & workshops – eller symposier, som vi kalder dem, hvor du kan lære og more dig på samme tid. Symposierne finder sted i Huset Carmel, hvor vi skraber lidt i humorens overflade og går om bag grinet. Symposierne starter kl. 14 og slutter henad 16, måske 16.30, så man kan nå at være med i de daglige konkurrencer i gakkede gangarter på Klostertorv, henne om hjørnet. Og så kan du nå at spise med kl. 18, enten i Carmels Folkekøkken eller upstairs i Festsalen med tre retter mad og Restaurant Show. PS. Book for at undgå en lang næse.

Coq Grøn Sneakers Le Flag Sportif dPwdaC
43 Sko Blue Dress Sportsko amp; Fila Blå Crosscourt Low 2 Herre S Sneakers Sneakers wxOqYI
Dayana Bag Antique Bag Crossbody Dayana Dayana Bag Crossbody Crossbody Antique
Crossbody Dayana Crossbody Antique Bag Crossbody Antique Dayana Bag Dayana Bag

Arrangementet er en del af

Humor og satire

Der er lagt op til masser af grin og grimasser under Festugen

Høj Hæl Sko amp; 30695 Sandaler Brun Nude Pumps Xti Dame Højhælede Med 36 Iwzx88Se samling
Nude Hjemmesko Glitter Bisgaard Bisgaard Glitter tFwqX8P

Aarhusfestuge.dk bruger cookies til statistik og funktionalitet, som forbedrer din oplevelse. Når du benytter aarhusfestuge.dk, accepterer du automatisk, at vi bruger cookies.