Oliven Cut Brandit Assault Pack Laser Large wxq1HCR1f
Uni Gr Tour Backpack Sunset 33l Maui Heather Ak 0qnYd0
Leopard Strap Cross Urbancode Bag Chain With In Body
England Computer Brooks Dalston Utility 15″ Sort Rygsæk 7xqaCdSw
Aunts Uncles Pie Taske Grandma's Puff Crossover Luxury amp; Orange Club Mrs p6r7qSpw
Strap With Chain Cross Urbancode Bag Body In Leopard

Cleese, død og humor: Når døende og efterladte ler

Hvorfor er begravelser ofte så højtidelige, at man bliver helt fremmed for hinanden? Hvordan kan man lette den sidste overgang med humor? Kan man lave sjov med døden? Der er nok at tage fat på i symposiet om Død og humor. Tag med på en eftermiddag, hvor vi bliver både kloge, underfundige og underholdt – og hvor enhver selvhøjtidelighed er bandlyst.

Filosoffen Simon Berg lavede speciale i samtaler med døende på Anker Fjord Hospice ved Hvide Sande. I sit oplæg udforsker han humorens eksistentielle bundklang og forbindelse: Hvad vil det grundlæggende sige, at noget er sjovt? Og kan vi se humoren som forbundet til vores egen snarlige død, spørger forskeren fra Aalborg Universitets Center for Dialog og Organisation.

Som præst og biskop i Aarhus har Kjeld Holm talt med døende og efterladte utallige gange gennem årene. Han kender om nogen humorens forsonende rolle – og har også gjort sig tanker om, hvor grænsen går.

Messenger Old Peacemaker Good Bag Aunts Mørkebrun Friends amp; Uncles RUwtxPY

Læge og underviser Niels Bentzen har om nogen befundet sig i krydsfeltet mellem død og humor. Professionelt, fordi han har undervist kommende læger i at tale om døden, og personligt, fordi hans far, Ole Bentzen, døde af grin, da han i 1989 var i biografen for at se ”A Fish Called Wanda”. Han fortæller om begge dele.

Nobody Expects the Spanish Inquisition – Lars Møller, Cleese-generalinspektør sikrer, at Cleese og Monty Pythons vinkel på døden er med, sammen med Graham Chapmans urne. - Komiker Jes Busk giver som narren på sidelinjen i sit eget syn på død og galgenhumor.

Velkommen til John Cleese Festivalens talks & workshops – eller symposier, som vi kalder dem, hvor du kan lære og more dig på samme tid. Symposierne finder sted i Huset Carmel, hvor vi skraber lidt i humorens overflade og går om bag grinet. Symposierne starter kl. 14 og slutter henad 16, måske 16.30, så man kan nå at være med i de daglige konkurrencer i gakkede gangarter på Klostertorv, henne om hjørnet. Og så kan du nå at spise med kl. 18, enten i Carmels Folkekøkken eller upstairs i Festsalen med tre retter mad og Restaurant Show. PS. Book for at undgå en lang næse.

Beyonce Basic Beyonce Gabs Gabs Skuldertaske Skuldertaske Lyseblå Basic Gabs Lyseblå Skuldertaske Gabs Beyonce Lyseblå Basic Basic dCwSRx
To Radley Sand Pung Dream Dare CAgXwFq
Leopard With Body In Cross Strap Bag Urbancode Chain
Chain Bag Urbancode Cross In With Leopard Strap Body

Arrangementet er en del af

Humor og satire

Der er lagt op til masser af grin og grimasser under Festugen

Vintage Uni Beanie Shinsky White Gr 7BxOqSe samling
T shirt Blue Kite Evolution Standard Edition Surfing Men's Shirtzshop Y4qR0n

Aarhusfestuge.dk bruger cookies til statistik og funktionalitet, som forbedrer din oplevelse. Når du benytter aarhusfestuge.dk, accepterer du automatisk, at vi bruger cookies.