W Til Women Everyn Kvinder Adidas Black 42 q1wP5W8T
Chelsea Aktiv 38 Unisex Black Sort amp; Gummistøvler Støvler Sko Tretorn Støvletter xTZdBqwx5
Multicolor Holder Dudu Card Pockets Credit Passport Genuine Leather In Red
jada Bronx kvinder kvinder Skoudsalg jada Skoudsalg Sandaler jada Sandaler Bronx Sandaler kvinder Bronx 8KqI1Uwxv8
Lpe Unisex 3 Uk Canvas Trainers Vans Black adults' dxBfRwdzn
Dudu Passport Red Genuine Credit Pockets Leather Card Multicolor In Holder

Cleese, død og humor: Når døende og efterladte ler

Hvorfor er begravelser ofte så højtidelige, at man bliver helt fremmed for hinanden? Hvordan kan man lette den sidste overgang med humor? Kan man lave sjov med døden? Der er nok at tage fat på i symposiet om Død og humor. Tag med på en eftermiddag, hvor vi bliver både kloge, underfundige og underholdt – og hvor enhver selvhøjtidelighed er bandlyst.

Filosoffen Simon Berg lavede speciale i samtaler med døende på Anker Fjord Hospice ved Hvide Sande. I sit oplæg udforsker han humorens eksistentielle bundklang og forbindelse: Hvad vil det grundlæggende sige, at noget er sjovt? Og kan vi se humoren som forbundet til vores egen snarlige død, spørger forskeren fra Aalborg Universitets Center for Dialog og Organisation.

Som præst og biskop i Aarhus har Kjeld Holm talt med døende og efterladte utallige gange gennem årene. Han kender om nogen humorens forsonende rolle – og har også gjort sig tanker om, hvor grænsen går.

Boots Donna 02037 Unisex 32 amp; Girl Grå 28 Med Pink Støvler Sko For Varmt CggrxXw1q

Læge og underviser Niels Bentzen har om nogen befundet sig i krydsfeltet mellem død og humor. Professionelt, fordi han har undervist kommende læger i at tale om døden, og personligt, fordi hans far, Ole Bentzen, døde af grin, da han i 1989 var i biografen for at se ”A Fish Called Wanda”. Han fortæller om begge dele.

Nobody Expects the Spanish Inquisition – Lars Møller, Cleese-generalinspektør sikrer, at Cleese og Monty Pythons vinkel på døden er med, sammen med Graham Chapmans urne. - Komiker Jes Busk giver som narren på sidelinjen i sit eget syn på død og galgenhumor.

Velkommen til John Cleese Festivalens talks & workshops – eller symposier, som vi kalder dem, hvor du kan lære og more dig på samme tid. Symposierne finder sted i Huset Carmel, hvor vi skraber lidt i humorens overflade og går om bag grinet. Symposierne starter kl. 14 og slutter henad 16, måske 16.30, så man kan nå at være med i de daglige konkurrencer i gakkede gangarter på Klostertorv, henne om hjørnet. Og så kan du nå at spise med kl. 18, enten i Carmels Folkekøkken eller upstairs i Festsalen med tre retter mad og Restaurant Show. PS. Book for at undgå en lang næse.

Navy Sneakers 46 Sko 435 3410 Blå Sportsko Sneakers Polecat Lave amp; Blue Unisex xaBEn
Bensimon Bensimon Sneakers kvinder runnings Sneakers Skoudsalg kvinder Skoudsalg runnings aRraq1
Pockets Multicolor Leather Genuine Card Red Holder Dudu Passport Credit In
Multicolor Holder Card Passport Leather Dudu Pockets Red In Genuine Credit

Arrangementet er en del af

Humor og satire

Der er lagt op til masser af grin og grimasser under Festugen

L 25 Dakine Sort Daypack Atlas Str UATI4Se samling
Bag Suede Square Chocolate Tote Detail With Design Handle Asos qSHtgwv

Aarhusfestuge.dk bruger cookies til statistik og funktionalitet, som forbedrer din oplevelse. Når du benytter aarhusfestuge.dk, accepterer du automatisk, at vi bruger cookies.