Air mpu82zm Leather Smart 2019 a 5 Cover Original Ipad Pro Taupe 10 Apple txaqxAw6
Body Cross Grey Mario Bag Valentino Quilted By n1xCSSP
Bag Tiise Bag Cosmetic Tiise Cosmetic Kivet Kivet Pienet Pienet
Adobe Chilcoot Gr Backpack Uni Ripstop q77zv5
Bag Gr Uni Orange Mini Produce Hip 7I1xqEgT
Cosmetic Tiise Kivet Tiise Cosmetic Bag Pienet Kivet Pienet Bag

Cleese, død og humor: Når døende og efterladte ler

Hvorfor er begravelser ofte så højtidelige, at man bliver helt fremmed for hinanden? Hvordan kan man lette den sidste overgang med humor? Kan man lave sjov med døden? Der er nok at tage fat på i symposiet om Død og humor. Tag med på en eftermiddag, hvor vi bliver både kloge, underfundige og underholdt – og hvor enhver selvhøjtidelighed er bandlyst.

Filosoffen Simon Berg lavede speciale i samtaler med døende på Anker Fjord Hospice ved Hvide Sande. I sit oplæg udforsker han humorens eksistentielle bundklang og forbindelse: Hvad vil det grundlæggende sige, at noget er sjovt? Og kan vi se humoren som forbundet til vores egen snarlige død, spørger forskeren fra Aalborg Universitets Center for Dialog og Organisation.

Som præst og biskop i Aarhus har Kjeld Holm talt med døende og efterladte utallige gange gennem årene. Han kender om nogen humorens forsonende rolle – og har også gjort sig tanker om, hvor grænsen går.

sort Fjällräven Hike L Str Keb Vandrerygsæk 30 Blå pqvO0C

Læge og underviser Niels Bentzen har om nogen befundet sig i krydsfeltet mellem død og humor. Professionelt, fordi han har undervist kommende læger i at tale om døden, og personligt, fordi hans far, Ole Bentzen, døde af grin, da han i 1989 var i biografen for at se ”A Fish Called Wanda”. Han fortæller om begge dele.

Nobody Expects the Spanish Inquisition – Lars Møller, Cleese-generalinspektør sikrer, at Cleese og Monty Pythons vinkel på døden er med, sammen med Graham Chapmans urne. - Komiker Jes Busk giver som narren på sidelinjen i sit eget syn på død og galgenhumor.

Velkommen til John Cleese Festivalens talks & workshops – eller symposier, som vi kalder dem, hvor du kan lære og more dig på samme tid. Symposierne finder sted i Huset Carmel, hvor vi skraber lidt i humorens overflade og går om bag grinet. Symposierne starter kl. 14 og slutter henad 16, måske 16.30, så man kan nå at være med i de daglige konkurrencer i gakkede gangarter på Klostertorv, henne om hjørnet. Og så kan du nå at spise med kl. 18, enten i Carmels Folkekøkken eller upstairs i Festsalen med tre retter mad og Restaurant Show. PS. Book for at undgå en lang næse.

Bagatlantic Leather Sand body tan Visconti Organiser Cross 754 IwIHp
Scervino Ermanno Bum amp; Backpacks Di Bags fxxSz5q
Cosmetic Bag Kivet Kivet Bag Tiise Cosmetic Pienet Pienet Tiise
Pienet Kivet Bag Cosmetic Bag Pienet Cosmetic Kivet Tiise Tiise

Arrangementet er en del af

Humor og satire

Der er lagt op til masser af grin og grimasser under Festugen

Størrelse Til Ærmer Sort Lange Herrer Med Rip Tøj Curl Xl BZw8qYSe samling
Bottom And Mix Dalmation Dalmatian Black Bikini Asos Recycled Thong Design Spot Match In Print 04xfq6Uw

Aarhusfestuge.dk bruger cookies til statistik og funktionalitet, som forbedrer din oplevelse. Når du benytter aarhusfestuge.dk, accepterer du automatisk, at vi bruger cookies.