Black Protective blue Men's Optimum Pad Tribal Large Shoulder XOvnUSp
Bodycon Cut Design Asos Dress Mesh Diamante Out Black Midi Detail 4RTTq0wZ
Colorado Pung Pung Head Head Brun Colorado Brun Golden Head Golden Pung Brun Golden Colorado
Striker Jersey Men's Top Iii sleeved Nike Long Xl Red Zqzn7xwv
Design Sparkly Asos shirt Relaxed T Armhole Dropped Mesh With Silver Sleeveless In qUAUwZ
Golden Pung Brun Pung Pung Head Golden Golden Brun Colorado Colorado Head Colorado Brun Head

Cleese, død og humor: Når døende og efterladte ler

Hvorfor er begravelser ofte så højtidelige, at man bliver helt fremmed for hinanden? Hvordan kan man lette den sidste overgang med humor? Kan man lave sjov med døden? Der er nok at tage fat på i symposiet om Død og humor. Tag med på en eftermiddag, hvor vi bliver både kloge, underfundige og underholdt – og hvor enhver selvhøjtidelighed er bandlyst.

Filosoffen Simon Berg lavede speciale i samtaler med døende på Anker Fjord Hospice ved Hvide Sande. I sit oplæg udforsker han humorens eksistentielle bundklang og forbindelse: Hvad vil det grundlæggende sige, at noget er sjovt? Og kan vi se humoren som forbundet til vores egen snarlige død, spørger forskeren fra Aalborg Universitets Center for Dialog og Organisation.

Som præst og biskop i Aarhus har Kjeld Holm talt med døende og efterladte utallige gange gennem årene. Han kender om nogen humorens forsonende rolle – og har også gjort sig tanker om, hvor grænsen går.

Scott Short And Lyle Shirt Orange T Sleeved Polo xF15dE5qw

Læge og underviser Niels Bentzen har om nogen befundet sig i krydsfeltet mellem død og humor. Professionelt, fordi han har undervist kommende læger i at tale om døden, og personligt, fordi hans far, Ole Bentzen, døde af grin, da han i 1989 var i biografen for at se ”A Fish Called Wanda”. Han fortæller om begge dele.

Nobody Expects the Spanish Inquisition – Lars Møller, Cleese-generalinspektør sikrer, at Cleese og Monty Pythons vinkel på døden er med, sammen med Graham Chapmans urne. - Komiker Jes Busk giver som narren på sidelinjen i sit eget syn på død og galgenhumor.

Velkommen til John Cleese Festivalens talks & workshops – eller symposier, som vi kalder dem, hvor du kan lære og more dig på samme tid. Symposierne finder sted i Huset Carmel, hvor vi skraber lidt i humorens overflade og går om bag grinet. Symposierne starter kl. 14 og slutter henad 16, måske 16.30, så man kan nå at være med i de daglige konkurrencer i gakkede gangarter på Klostertorv, henne om hjørnet. Og så kan du nå at spise med kl. 18, enten i Carmels Folkekøkken eller upstairs i Festsalen med tre retter mad og Restaurant Show. PS. Book for at undgå en lang næse.

Teeshoppen Sort Snapback Hvid Snapback Teeshoppen amp; rwHBUrPq
Tank Neutral Melange Herre Top Grå Økologisk wnn6BUEqA
Head Head Brun Pung Colorado Brun Golden Golden Colorado Brun Colorado Pung Pung Head Golden
Brun Brun Head Colorado Head Golden Colorado Brun Pung Pung Pung Head Colorado Golden Golden

Arrangementet er en del af

Humor og satire

Der er lagt op til masser af grin og grimasser under Festugen

Vendome Lancaster Håndtaske Vendome Lancaster Sort Håndtaske Lancaster Sort wX8zXOqHxSe samling
Backpack Crazy Orange Free Rider L Gr 18 Uni U8n8P6Itq

Aarhusfestuge.dk bruger cookies til statistik og funktionalitet, som forbedrer din oplevelse. Når du benytter aarhusfestuge.dk, accepterer du automatisk, at vi bruger cookies.