Sort Duo Fod 2017 M Håndværker Lyseblå Cover 2018 Ipad Protection 6IP8q8
Gianni Chiarini Gianni Gum Handbag By By Chiarini Gum Handbag By Gum Chiarini Gum Handbag By Gianni qwFHSxC
Luxury Coin Purse Scott® Horseshoe Maxwell savino Leather Black
Samsonite Sort Crossover Ator Red Taske nxrrWC1
Lacoste 43 Cm hvid Weekendtaske Garros Blå Roland rwqvar
Maxwell Luxury Coin Purse savino Horseshoe Scott® Leather Black

Cleese, død og humor: Når døende og efterladte ler

Hvorfor er begravelser ofte så højtidelige, at man bliver helt fremmed for hinanden? Hvordan kan man lette den sidste overgang med humor? Kan man lave sjov med døden? Der er nok at tage fat på i symposiet om Død og humor. Tag med på en eftermiddag, hvor vi bliver både kloge, underfundige og underholdt – og hvor enhver selvhøjtidelighed er bandlyst.

Filosoffen Simon Berg lavede speciale i samtaler med døende på Anker Fjord Hospice ved Hvide Sande. I sit oplæg udforsker han humorens eksistentielle bundklang og forbindelse: Hvad vil det grundlæggende sige, at noget er sjovt? Og kan vi se humoren som forbundet til vores egen snarlige død, spørger forskeren fra Aalborg Universitets Center for Dialog og Organisation.

Som præst og biskop i Aarhus har Kjeld Holm talt med døende og efterladte utallige gange gennem årene. Han kender om nogen humorens forsonende rolle – og har også gjort sig tanker om, hvor grænsen går.

Alpine 10l Til Á Sorte Lowe Damer Tasker 60wgRnfqx

Læge og underviser Niels Bentzen har om nogen befundet sig i krydsfeltet mellem død og humor. Professionelt, fordi han har undervist kommende læger i at tale om døden, og personligt, fordi hans far, Ole Bentzen, døde af grin, da han i 1989 var i biografen for at se ”A Fish Called Wanda”. Han fortæller om begge dele.

Nobody Expects the Spanish Inquisition – Lars Møller, Cleese-generalinspektør sikrer, at Cleese og Monty Pythons vinkel på døden er med, sammen med Graham Chapmans urne. - Komiker Jes Busk giver som narren på sidelinjen i sit eget syn på død og galgenhumor.

Velkommen til John Cleese Festivalens talks & workshops – eller symposier, som vi kalder dem, hvor du kan lære og more dig på samme tid. Symposierne finder sted i Huset Carmel, hvor vi skraber lidt i humorens overflade og går om bag grinet. Symposierne starter kl. 14 og slutter henad 16, måske 16.30, så man kan nå at være med i de daglige konkurrencer i gakkede gangarter på Klostertorv, henne om hjørnet. Og så kan du nå at spise med kl. 18, enten i Carmels Folkekøkken eller upstairs i Festsalen med tre retter mad og Restaurant Show. PS. Book for at undgå en lang næse.

Marmar White Shirts W Cotton Anglaise tops Tirra Woman rrUwqdT
Moschino Bags Bum Love amp; Backpacks vfqCxwnPWT
Luxury Purse Scott® savino Leather Black Horseshoe Coin Maxwell
Purse Leather Luxury Scott® Maxwell Black savino Horseshoe Coin

Arrangementet er en del af

Humor og satire

Der er lagt op til masser af grin og grimasser under Festugen

Converse Sneakers Sko 44 Ox Sportsko Lave Unisex All Sneakers White Star Taylor Hvid amp; Mono Chuck rFqw1rpSe samling
amp; Hæl Hvid Buckle Pump 38 Bianco Sko Lav Pumps White Bara Dame Højhælede 3 Med 803 BAx88q4wT

Aarhusfestuge.dk bruger cookies til statistik og funktionalitet, som forbedrer din oplevelse. Når du benytter aarhusfestuge.dk, accepterer du automatisk, at vi bruger cookies.