2 Black Mens 43 Slipper Life Jomos Man Size tf6w877q
Coq Pinke Til Sko Le Damer Sportif 57BHpq
Hjul Air 75 Bon Cm American Med 4 Tourister Gul Kuffert
Sneakers Sportsko Sko 31 Run Lilla Sneakers Purple Unisex amp; Pax 1w7aH6qn
Tbs Snøresko Skoudsalg Skoudsalg Snøresko Tbs mænd phenis mænd mænd Snøresko phenis Tbs axq5W5pwBH
Hjul Bon Air Kuffert 4 Cm 75 American Tourister Med Gul

Cleese, død og humor: Når døende og efterladte ler

Hvorfor er begravelser ofte så højtidelige, at man bliver helt fremmed for hinanden? Hvordan kan man lette den sidste overgang med humor? Kan man lave sjov med døden? Der er nok at tage fat på i symposiet om Død og humor. Tag med på en eftermiddag, hvor vi bliver både kloge, underfundige og underholdt – og hvor enhver selvhøjtidelighed er bandlyst.

Filosoffen Simon Berg lavede speciale i samtaler med døende på Anker Fjord Hospice ved Hvide Sande. I sit oplæg udforsker han humorens eksistentielle bundklang og forbindelse: Hvad vil det grundlæggende sige, at noget er sjovt? Og kan vi se humoren som forbundet til vores egen snarlige død, spørger forskeren fra Aalborg Universitets Center for Dialog og Organisation.

Som præst og biskop i Aarhus har Kjeld Holm talt med døende og efterladte utallige gange gennem årene. Han kender om nogen humorens forsonende rolle – og har også gjort sig tanker om, hvor grænsen går.

Hvide Sko Til Damer Adidas Adilette 7r6qw47

Læge og underviser Niels Bentzen har om nogen befundet sig i krydsfeltet mellem død og humor. Professionelt, fordi han har undervist kommende læger i at tale om døden, og personligt, fordi hans far, Ole Bentzen, døde af grin, da han i 1989 var i biografen for at se ”A Fish Called Wanda”. Han fortæller om begge dele.

Nobody Expects the Spanish Inquisition – Lars Møller, Cleese-generalinspektør sikrer, at Cleese og Monty Pythons vinkel på døden er med, sammen med Graham Chapmans urne. - Komiker Jes Busk giver som narren på sidelinjen i sit eget syn på død og galgenhumor.

Velkommen til John Cleese Festivalens talks & workshops – eller symposier, som vi kalder dem, hvor du kan lære og more dig på samme tid. Symposierne finder sted i Huset Carmel, hvor vi skraber lidt i humorens overflade og går om bag grinet. Symposierne starter kl. 14 og slutter henad 16, måske 16.30, så man kan nå at være med i de daglige konkurrencer i gakkede gangarter på Klostertorv, henne om hjørnet. Og så kan du nå at spise med kl. 18, enten i Carmels Folkekøkken eller upstairs i Festsalen med tre retter mad og Restaurant Show. PS. Book for at undgå en lang næse.

Sko Til Performance Adidas Damer Turkise qwf1xP44
Green 28 Sneakers Høje Sportsko Sko All Star amp; Grøn Unisex Chuck Street Converse Taylor Xa6HTT
American Cm Med Kuffert Tourister Gul Bon Hjul 4 75 Air
Tourister 75 Cm Bon Hjul Gul Kuffert Air Med American 4

Arrangementet er en del af

Men shirt L Niel T Jack amp; Jones Black OFxO8wqYC

Aarhusfestuge.dk bruger cookies til statistik og funktionalitet, som forbedrer din oplevelse. Når du benytter aarhusfestuge.dk, accepterer du automatisk, at vi bruger cookies.