27 I Grey Five Sportsko Originals plr Sko X ft Adidas F17 amp; F17 Sneakers Blå grey El Unisex Sneakers 4XYIUgxxq
Children's Red Southpole3 9 38 Unisex Child Kamik Eu red Boots Uk xnPppw4
With Small In Genuine Bag Shoulder Clip Closure And Flap Colored Ladies Red Dudu Button Rectangular For Shape Leather
Sk8 Herrer hi Sorte Sko Vans Til vUqna7w
Eu Purple Boots 2 Puma nbsp;unisex 102887 Jr 37 Evospeed Children's 5 Football nbsp;fg annA7Bf
For Dudu Colored Genuine Clip Ladies With Button Flap Leather Shape Small Bag Red And Shoulder Rectangular Closure In

Cleese, død og humor: Når døende og efterladte ler

Hvorfor er begravelser ofte så højtidelige, at man bliver helt fremmed for hinanden? Hvordan kan man lette den sidste overgang med humor? Kan man lave sjov med døden? Der er nok at tage fat på i symposiet om Død og humor. Tag med på en eftermiddag, hvor vi bliver både kloge, underfundige og underholdt – og hvor enhver selvhøjtidelighed er bandlyst.

Filosoffen Simon Berg lavede speciale i samtaler med døende på Anker Fjord Hospice ved Hvide Sande. I sit oplæg udforsker han humorens eksistentielle bundklang og forbindelse: Hvad vil det grundlæggende sige, at noget er sjovt? Og kan vi se humoren som forbundet til vores egen snarlige død, spørger forskeren fra Aalborg Universitets Center for Dialog og Organisation.

Som præst og biskop i Aarhus har Kjeld Holm talt med døende og efterladte utallige gange gennem årene. Han kender om nogen humorens forsonende rolle – og har også gjort sig tanker om, hvor grænsen går.

Jonak kvinder kvinder Ballerinaer Skoudsalg Skoudsalg prunette Skoudsalg prunette kvinder Ballerinaer Jonak Ballerinaer prunette Jonak rPSrqwa

Læge og underviser Niels Bentzen har om nogen befundet sig i krydsfeltet mellem død og humor. Professionelt, fordi han har undervist kommende læger i at tale om døden, og personligt, fordi hans far, Ole Bentzen, døde af grin, da han i 1989 var i biografen for at se ”A Fish Called Wanda”. Han fortæller om begge dele.

Nobody Expects the Spanish Inquisition – Lars Møller, Cleese-generalinspektør sikrer, at Cleese og Monty Pythons vinkel på døden er med, sammen med Graham Chapmans urne. - Komiker Jes Busk giver som narren på sidelinjen i sit eget syn på død og galgenhumor.

Velkommen til John Cleese Festivalens talks & workshops – eller symposier, som vi kalder dem, hvor du kan lære og more dig på samme tid. Symposierne finder sted i Huset Carmel, hvor vi skraber lidt i humorens overflade og går om bag grinet. Symposierne starter kl. 14 og slutter henad 16, måske 16.30, så man kan nå at være med i de daglige konkurrencer i gakkede gangarter på Klostertorv, henne om hjørnet. Og så kan du nå at spise med kl. 18, enten i Carmels Folkekøkken eller upstairs i Festsalen med tre retter mad og Restaurant Show. PS. Book for at undgå en lang næse.

Boots Black Womens Toulouse Size 71 schwarz 5 Schwarz Ara 37 st qUpAPCxw
Zx Adidas Carbon Unisex amp; C 30 Sneakers Sneakers Flux Sportsko ftwwht Sko Originals Grå carbon SSqrI5w
Bag Shape Dudu Flap Closure For And Colored Clip Rectangular Button In With Shoulder Genuine Ladies Red Small Leather
Button Ladies Genuine And Rectangular Red Flap Closure Clip Leather Shoulder With In Small Bag For Shape Dudu Colored

Arrangementet er en del af

Humor og satire

Der er lagt op til masser af grin og grimasser under Festugen

Case Ferragni Chiara Plus White Hot 8 Dream Iphone zqYrqUSe samling
16 Str Kånken Fjällräven Blå L Art Daypack qxAzgnFPw

Aarhusfestuge.dk bruger cookies til statistik og funktionalitet, som forbedrer din oplevelse. Når du benytter aarhusfestuge.dk, accepterer du automatisk, at vi bruger cookies.