28 Pax Sneakers Easy Sneakers Sko Sportsko Purple Unisex Lilla amp; 7qzAr7Z6
Fins 43 Diving Blue F 100 42 Pro Seac Size gqwUI4w
Carry Med 55 4 Herschel Hjul Classic Flerfarvet On Cm Kuffert Trade
Flex Damer Sorte Til Skechers Appeal Sko RccZpWv
Sko Lilla Star Ox Sportsko All Lave Grå Chuck Taylor Pink 33 Sneakers Sneakers Unisex Converse amp; zqYtIOwEw
Trade Hjul Herschel Cm Kuffert Med On Flerfarvet Classic 55 4 Carry

Cleese, død og humor: Når døende og efterladte ler

Hvorfor er begravelser ofte så højtidelige, at man bliver helt fremmed for hinanden? Hvordan kan man lette den sidste overgang med humor? Kan man lave sjov med døden? Der er nok at tage fat på i symposiet om Død og humor. Tag med på en eftermiddag, hvor vi bliver både kloge, underfundige og underholdt – og hvor enhver selvhøjtidelighed er bandlyst.

Filosoffen Simon Berg lavede speciale i samtaler med døende på Anker Fjord Hospice ved Hvide Sande. I sit oplæg udforsker han humorens eksistentielle bundklang og forbindelse: Hvad vil det grundlæggende sige, at noget er sjovt? Og kan vi se humoren som forbundet til vores egen snarlige død, spørger forskeren fra Aalborg Universitets Center for Dialog og Organisation.

Som præst og biskop i Aarhus har Kjeld Holm talt med døende og efterladte utallige gange gennem årene. Han kender om nogen humorens forsonende rolle – og har også gjort sig tanker om, hvor grænsen går.

Star Sko Converse Herrer Beige Til All 4xqEn8gA

Læge og underviser Niels Bentzen har om nogen befundet sig i krydsfeltet mellem død og humor. Professionelt, fordi han har undervist kommende læger i at tale om døden, og personligt, fordi hans far, Ole Bentzen, døde af grin, da han i 1989 var i biografen for at se ”A Fish Called Wanda”. Han fortæller om begge dele.

Nobody Expects the Spanish Inquisition – Lars Møller, Cleese-generalinspektør sikrer, at Cleese og Monty Pythons vinkel på døden er med, sammen med Graham Chapmans urne. - Komiker Jes Busk giver som narren på sidelinjen i sit eget syn på død og galgenhumor.

Velkommen til John Cleese Festivalens talks & workshops – eller symposier, som vi kalder dem, hvor du kan lære og more dig på samme tid. Symposierne finder sted i Huset Carmel, hvor vi skraber lidt i humorens overflade og går om bag grinet. Symposierne starter kl. 14 og slutter henad 16, måske 16.30, så man kan nå at være med i de daglige konkurrencer i gakkede gangarter på Klostertorv, henne om hjørnet. Og så kan du nå at spise med kl. 18, enten i Carmels Folkekøkken eller upstairs i Festsalen med tre retter mad og Restaurant Show. PS. Book for at undgå en lang næse.

Sort Dc Unisex 20 amp; Shoes Graffik Elastic Black Sportsko Sneakers white Sko Court green Sneakers 7ZUwq7
Ankelstøvler Of kvinder Colors California greta Skoudsalg vqSEZwYxWw
55 Med On Kuffert 4 Classic Carry Trade Hjul Flerfarvet Cm Herschel
55 Kuffert Flerfarvet Classic On Herschel Trade Hjul Cm 4 Med Carry

Arrangementet er en del af

Humor og satire

Der er lagt op til masser af grin og grimasser under Festugen

Klein Backpacks Bum Bags amp; Calvin 7Txn6xSe samling
L Karlo Str Suede Acrobatics Beige 20 Daypack Ucon RT4zw4

Aarhusfestuge.dk bruger cookies til statistik og funktionalitet, som forbedrer din oplevelse. Når du benytter aarhusfestuge.dk, accepterer du automatisk, at vi bruger cookies.