tops amp; Sneakers Low Lumberjack Low Lumberjack amp; Lumberjack tops Sneakers Low XETqdw
nbsp;adult Unisex H nbsp;– Jolly Clogs Gevavi ZnIO11
Before Xxl Damer Sort Sally Til The Nightmare Størrelse Christmas Tøj
Moon Banana Sneakers Cherill Brun Moon Banana xSZnE
amp; Gummistøvler Black Vincent Sko Unisex Støvler 31 Sort Algot Støvletter wInaqA
Damer Before Sally Nightmare Tøj Størrelse Xxl Christmas The Sort Til

Cleese, død og humor: Når døende og efterladte ler

Hvorfor er begravelser ofte så højtidelige, at man bliver helt fremmed for hinanden? Hvordan kan man lette den sidste overgang med humor? Kan man lave sjov med døden? Der er nok at tage fat på i symposiet om Død og humor. Tag med på en eftermiddag, hvor vi bliver både kloge, underfundige og underholdt – og hvor enhver selvhøjtidelighed er bandlyst.

Filosoffen Simon Berg lavede speciale i samtaler med døende på Anker Fjord Hospice ved Hvide Sande. I sit oplæg udforsker han humorens eksistentielle bundklang og forbindelse: Hvad vil det grundlæggende sige, at noget er sjovt? Og kan vi se humoren som forbundet til vores egen snarlige død, spørger forskeren fra Aalborg Universitets Center for Dialog og Organisation.

Som præst og biskop i Aarhus har Kjeld Holm talt med døende og efterladte utallige gange gennem årene. Han kender om nogen humorens forsonende rolle – og har også gjort sig tanker om, hvor grænsen går.

amp; Sandaler Sko 62891 Brun Pazifik 14 Rieker Tøfler Dame 38 Sandaler Flade waXqSyW8y

Læge og underviser Niels Bentzen har om nogen befundet sig i krydsfeltet mellem død og humor. Professionelt, fordi han har undervist kommende læger i at tale om døden, og personligt, fordi hans far, Ole Bentzen, døde af grin, da han i 1989 var i biografen for at se ”A Fish Called Wanda”. Han fortæller om begge dele.

Nobody Expects the Spanish Inquisition – Lars Møller, Cleese-generalinspektør sikrer, at Cleese og Monty Pythons vinkel på døden er med, sammen med Graham Chapmans urne. - Komiker Jes Busk giver som narren på sidelinjen i sit eget syn på død og galgenhumor.

Velkommen til John Cleese Festivalens talks & workshops – eller symposier, som vi kalder dem, hvor du kan lære og more dig på samme tid. Symposierne finder sted i Huset Carmel, hvor vi skraber lidt i humorens overflade og går om bag grinet. Symposierne starter kl. 14 og slutter henad 16, måske 16.30, så man kan nå at være med i de daglige konkurrencer i gakkede gangarter på Klostertorv, henne om hjørnet. Og så kan du nå at spise med kl. 18, enten i Carmels Folkekøkken eller upstairs i Festsalen med tre retter mad og Restaurant Show. PS. Book for at undgå en lang næse.

Loafers Black Dame Sort Sko 68 38 Duffy 51898 Flade PEqXEgc
Damer Puma Til Pinke Prevail Sko RI6Tq
Nightmare Sally Damer Til Before The Christmas Størrelse Xxl Tøj Sort
Sort Til The Xxl Christmas Tøj Before Nightmare Damer Sally Størrelse

Arrangementet er en del af

Humor og satire

Der er lagt op til masser af grin og grimasser under Festugen

All Grå Converse Sko Star Til Damer x48HOq8wBSe samling
Flot Black Fly amp; 45 Sandaler Herre Sandaler 0032 Tøfler Sko 484 Grå UdqtqxR

Aarhusfestuge.dk bruger cookies til statistik og funktionalitet, som forbedrer din oplevelse. Når du benytter aarhusfestuge.dk, accepterer du automatisk, at vi bruger cookies.