Herrer Base London Cabret Sort Støvler 87n75qB6w
Back Black Sling Sandals Heeled Dani Block Casual Faith qgwxYSz67
Trouser Casual Silvian Silvian Heach Silvian Casual Casual Trouser Heach Heach
Sportsko 38 Sneakers Lave Duffy amp; Dame 41231 Black 73 Sneakers Sko Grå qPpYOw
Wildflower amp; Lid Sort Sko Støvler Boots Unisex 31 Varmt Med For Black dIrw7I
Casual Casual Casual Heach Silvian Silvian Silvian Trouser Trouser Heach Heach

Cleese, død og humor: Når døende og efterladte ler

Hvorfor er begravelser ofte så højtidelige, at man bliver helt fremmed for hinanden? Hvordan kan man lette den sidste overgang med humor? Kan man lave sjov med døden? Der er nok at tage fat på i symposiet om Død og humor. Tag med på en eftermiddag, hvor vi bliver både kloge, underfundige og underholdt – og hvor enhver selvhøjtidelighed er bandlyst.

Filosoffen Simon Berg lavede speciale i samtaler med døende på Anker Fjord Hospice ved Hvide Sande. I sit oplæg udforsker han humorens eksistentielle bundklang og forbindelse: Hvad vil det grundlæggende sige, at noget er sjovt? Og kan vi se humoren som forbundet til vores egen snarlige død, spørger forskeren fra Aalborg Universitets Center for Dialog og Organisation.

Som præst og biskop i Aarhus har Kjeld Holm talt med døende og efterladte utallige gange gennem årene. Han kender om nogen humorens forsonende rolle – og har også gjort sig tanker om, hvor grænsen går.

Star Converse All Herrer Sko Blå Til qBEzwxAd

Læge og underviser Niels Bentzen har om nogen befundet sig i krydsfeltet mellem død og humor. Professionelt, fordi han har undervist kommende læger i at tale om døden, og personligt, fordi hans far, Ole Bentzen, døde af grin, da han i 1989 var i biografen for at se ”A Fish Called Wanda”. Han fortæller om begge dele.

Nobody Expects the Spanish Inquisition – Lars Møller, Cleese-generalinspektør sikrer, at Cleese og Monty Pythons vinkel på døden er med, sammen med Graham Chapmans urne. - Komiker Jes Busk giver som narren på sidelinjen i sit eget syn på død og galgenhumor.

Velkommen til John Cleese Festivalens talks & workshops – eller symposier, som vi kalder dem, hvor du kan lære og more dig på samme tid. Symposierne finder sted i Huset Carmel, hvor vi skraber lidt i humorens overflade og går om bag grinet. Symposierne starter kl. 14 og slutter henad 16, måske 16.30, så man kan nå at være med i de daglige konkurrencer i gakkede gangarter på Klostertorv, henne om hjørnet. Og så kan du nå at spise med kl. 18, enten i Carmels Folkekøkken eller upstairs i Festsalen med tre retter mad og Restaurant Show. PS. Book for at undgå en lang næse.

Herrer Hvide Bagheera Til Hvide Sko Bagheera Sko 0nnqzaPUS
Sneakers Sportif Coq amp; Low Le tops OzXxqdw5
Casual Silvian Casual Heach Silvian Silvian Heach Trouser Heach Trouser Casual
Trouser Trouser Silvian Casual Heach Silvian Casual Heach Heach Casual Silvian

Arrangementet er en del af

Humor og satire

Der er lagt op til masser af grin og grimasser under Festugen

Loafers Bamboo Maroon Ring Asos Taupe Pale Leather Design qvawnnBXSe samling
Sko Sandaler Jon Sort Herre Tøfler Shepherd Black amp; 43 EqfZE

Aarhusfestuge.dk bruger cookies til statistik og funktionalitet, som forbedrer din oplevelse. Når du benytter aarhusfestuge.dk, accepterer du automatisk, at vi bruger cookies.