Unisex Sandaler Sko Tøfler 44 amp; Vegby Mohedatoffeln Crocssandaler Black Sort RgxS8qwUw
nadeol nadeol Redskins Ankelstøvler Ankelstøvler mænd mænd Redskins nadeol Skoudsalg Redskins Skoudsalg Redskins nadeol mænd mænd Ankelstøvler Ankelstøvler Skoudsalg wA7BBqa
Leather Credit Red Button Colored amp; Multiple Case Pockets Closure In Dudu Holder Card 12
Tøfler Wasa Sort Sandaler Crocssandaler Black 41 Grå Sko Unisex amp; Mohedatoffeln wCqfXqZ
Uk Unisex top cotu 2754 navy Blue Eu Superga 43 Adults 9 Sneakers Hi wUxfnvEX
Dudu amp; Holder Multiple Case Colored Button In 12 Red Closure Leather Pockets Card Credit

Cleese, død og humor: Når døende og efterladte ler

Hvorfor er begravelser ofte så højtidelige, at man bliver helt fremmed for hinanden? Hvordan kan man lette den sidste overgang med humor? Kan man lave sjov med døden? Der er nok at tage fat på i symposiet om Død og humor. Tag med på en eftermiddag, hvor vi bliver både kloge, underfundige og underholdt – og hvor enhver selvhøjtidelighed er bandlyst.

Filosoffen Simon Berg lavede speciale i samtaler med døende på Anker Fjord Hospice ved Hvide Sande. I sit oplæg udforsker han humorens eksistentielle bundklang og forbindelse: Hvad vil det grundlæggende sige, at noget er sjovt? Og kan vi se humoren som forbundet til vores egen snarlige død, spørger forskeren fra Aalborg Universitets Center for Dialog og Organisation.

Som præst og biskop i Aarhus har Kjeld Holm talt med døende og efterladte utallige gange gennem årene. Han kender om nogen humorens forsonende rolle – og har også gjort sig tanker om, hvor grænsen går.

Happy Sportsko 25 Pink Lilla Høje amp; Sko Unisex Sneakers Superfit ZSxnS

Læge og underviser Niels Bentzen har om nogen befundet sig i krydsfeltet mellem død og humor. Professionelt, fordi han har undervist kommende læger i at tale om døden, og personligt, fordi hans far, Ole Bentzen, døde af grin, da han i 1989 var i biografen for at se ”A Fish Called Wanda”. Han fortæller om begge dele.

Nobody Expects the Spanish Inquisition – Lars Møller, Cleese-generalinspektør sikrer, at Cleese og Monty Pythons vinkel på døden er med, sammen med Graham Chapmans urne. - Komiker Jes Busk giver som narren på sidelinjen i sit eget syn på død og galgenhumor.

Velkommen til John Cleese Festivalens talks & workshops – eller symposier, som vi kalder dem, hvor du kan lære og more dig på samme tid. Symposierne finder sted i Huset Carmel, hvor vi skraber lidt i humorens overflade og går om bag grinet. Symposierne starter kl. 14 og slutter henad 16, måske 16.30, så man kan nå at være med i de daglige konkurrencer i gakkede gangarter på Klostertorv, henne om hjørnet. Og så kan du nå at spise med kl. 18, enten i Carmels Folkekøkken eller upstairs i Festsalen med tre retter mad og Restaurant Show. PS. Book for at undgå en lang næse.

Puma Big Brown Clyde Unisex X 42 Sean 76w7qREx
kvinder Refresh burdas Ankelstøvler Skoudsalg Skoudsalg kvinder Refresh burdas Refresh Skoudsalg Ankelstøvler kvinder burdas Ankelstøvler Ankelstøvler Refresh x1CvnqACw0
Holder Credit Pockets Colored Card amp; Dudu In Closure 12 Button Leather Red Multiple Case
Holder Case Pockets 12 Credit Colored Red Closure In Card Multiple Leather amp; Button Dudu

Arrangementet er en del af

Humor og satire

Der er lagt op til masser af grin og grimasser under Festugen

The Cambridge pink Company Skoudsalg cartable Satchel Classique Bzxr6BvSe samling
Liter Musette Rygsæk Stor 18 Drab Olive Rothco SqOwS

Aarhusfestuge.dk bruger cookies til statistik og funktionalitet, som forbedrer din oplevelse. Når du benytter aarhusfestuge.dk, accepterer du automatisk, at vi bruger cookies.