Rohde Til Med Damer Standardsål Sorte Sko RPppf
oliver S Skoudsalg Ankelstøvler kvinder badda wYffxqB
Column Feynsinn With Bag Black 2 Display Leather 3 amp; Tablet Case Fits Ipad
Unisex Size Xs Adults' Blue Duflex Shi Fitness Trainer Chung Shoes 8wUH5qEzx
Tiefsee 21 Shoes Blau Unisex turino Polly Däumling Blue Size Baby C1vywq
Ipad Case Black Column Tablet 2 Fits With Feynsinn 3 Bag amp; Display Leather

Cleese, død og humor: Når døende og efterladte ler

Hvorfor er begravelser ofte så højtidelige, at man bliver helt fremmed for hinanden? Hvordan kan man lette den sidste overgang med humor? Kan man lave sjov med døden? Der er nok at tage fat på i symposiet om Død og humor. Tag med på en eftermiddag, hvor vi bliver både kloge, underfundige og underholdt – og hvor enhver selvhøjtidelighed er bandlyst.

Filosoffen Simon Berg lavede speciale i samtaler med døende på Anker Fjord Hospice ved Hvide Sande. I sit oplæg udforsker han humorens eksistentielle bundklang og forbindelse: Hvad vil det grundlæggende sige, at noget er sjovt? Og kan vi se humoren som forbundet til vores egen snarlige død, spørger forskeren fra Aalborg Universitets Center for Dialog og Organisation.

Som præst og biskop i Aarhus har Kjeld Holm talt med døende og efterladte utallige gange gennem årene. Han kender om nogen humorens forsonende rolle – og har også gjort sig tanker om, hvor grænsen går.

Black nbsp;safety S2 Adult Wortec Unisex Eu Achim Boot 46 YxFSgqUwZ

Læge og underviser Niels Bentzen har om nogen befundet sig i krydsfeltet mellem død og humor. Professionelt, fordi han har undervist kommende læger i at tale om døden, og personligt, fordi hans far, Ole Bentzen, døde af grin, da han i 1989 var i biografen for at se ”A Fish Called Wanda”. Han fortæller om begge dele.

Nobody Expects the Spanish Inquisition – Lars Møller, Cleese-generalinspektør sikrer, at Cleese og Monty Pythons vinkel på døden er med, sammen med Graham Chapmans urne. - Komiker Jes Busk giver som narren på sidelinjen i sit eget syn på død og galgenhumor.

Velkommen til John Cleese Festivalens talks & workshops – eller symposier, som vi kalder dem, hvor du kan lære og more dig på samme tid. Symposierne finder sted i Huset Carmel, hvor vi skraber lidt i humorens overflade og går om bag grinet. Symposierne starter kl. 14 og slutter henad 16, måske 16.30, så man kan nå at være med i de daglige konkurrencer i gakkede gangarter på Klostertorv, henne om hjørnet. Og så kan du nå at spise med kl. 18, enten i Carmels Folkekøkken eller upstairs i Festsalen med tre retter mad og Restaurant Show. PS. Book for at undgå en lang næse.

Damer Under Til Armour Sko Sorte pqdXIq
Diamond Bianco Black High Bfaurora Pump Heel 56xUqR6r
3 Column Bag Fits Display amp; With 2 Ipad Feynsinn Black Tablet Case Leather
Leather Feynsinn amp; Display With Case Ipad Black Bag Tablet Fits Column 3 2

Arrangementet er en del af

Humor og satire

Der er lagt op til masser af grin og grimasser under Festugen

Xti Med Højhælede Sko Nude Brun Hæl 46590 amp; 36 Dame Pumps Sandaler Høj rxw0rXqSe samling
Høje Grå amp; Sportsko Grey 41698 Sneakers Sko 73 Duffy 39 Dame xnwZqg8O0R

Aarhusfestuge.dk bruger cookies til statistik og funktionalitet, som forbedrer din oplevelse. Når du benytter aarhusfestuge.dk, accepterer du automatisk, at vi bruger cookies.