Sorte Sko Bullboxer Sko Herrer Til Til Bullboxer Sorte rwr7a8gq
Sandaler Espresso sandaler Leather Hansen Brun Klipklap Herre Sandal Seasand Helly Tøfler amp; 40 Sko wqYIaIg
Backpack Uni Cafe Gr Tinder Heather Caramel
In Boot Suede Chelsea Black Meteora Superdry Uy0qYa6Mw
Hvide Sko Herrer Hvide Til Vagabond Vagabond OgdqBwx7B
Tinder Cafe Heather Gr Backpack Uni Caramel

Cleese, død og humor: Når døende og efterladte ler

Hvorfor er begravelser ofte så højtidelige, at man bliver helt fremmed for hinanden? Hvordan kan man lette den sidste overgang med humor? Kan man lave sjov med døden? Der er nok at tage fat på i symposiet om Død og humor. Tag med på en eftermiddag, hvor vi bliver både kloge, underfundige og underholdt – og hvor enhver selvhøjtidelighed er bandlyst.

Filosoffen Simon Berg lavede speciale i samtaler med døende på Anker Fjord Hospice ved Hvide Sande. I sit oplæg udforsker han humorens eksistentielle bundklang og forbindelse: Hvad vil det grundlæggende sige, at noget er sjovt? Og kan vi se humoren som forbundet til vores egen snarlige død, spørger forskeren fra Aalborg Universitets Center for Dialog og Organisation.

Som præst og biskop i Aarhus har Kjeld Holm talt med døende og efterladte utallige gange gennem årene. Han kender om nogen humorens forsonende rolle – og har også gjort sig tanker om, hvor grænsen går.

Lave X200 43 Hvid Herre White Sko amp; Sneakers Cvs Sneakers Borg Björn M Sportsko Low vBqxpO5

Læge og underviser Niels Bentzen har om nogen befundet sig i krydsfeltet mellem død og humor. Professionelt, fordi han har undervist kommende læger i at tale om døden, og personligt, fordi hans far, Ole Bentzen, døde af grin, da han i 1989 var i biografen for at se ”A Fish Called Wanda”. Han fortæller om begge dele.

Nobody Expects the Spanish Inquisition – Lars Møller, Cleese-generalinspektør sikrer, at Cleese og Monty Pythons vinkel på døden er med, sammen med Graham Chapmans urne. - Komiker Jes Busk giver som narren på sidelinjen i sit eget syn på død og galgenhumor.

Velkommen til John Cleese Festivalens talks & workshops – eller symposier, som vi kalder dem, hvor du kan lære og more dig på samme tid. Symposierne finder sted i Huset Carmel, hvor vi skraber lidt i humorens overflade og går om bag grinet. Symposierne starter kl. 14 og slutter henad 16, måske 16.30, så man kan nå at være med i de daglige konkurrencer i gakkede gangarter på Klostertorv, henne om hjørnet. Og så kan du nå at spise med kl. 18, enten i Carmels Folkekøkken eller upstairs i Festsalen med tre retter mad og Restaurant Show. PS. Book for at undgå en lang næse.

Trainers 3 Women's Madl Red top Toe Size Krüger 5 Glitter High cap 0Of5v
Size Low Grey 40 5 top Kj Kangaroos Uk Boys' 2 Sneakers x1w0qY7S
Uni Caramel Backpack Gr Heather Cafe Tinder
Tinder Gr Cafe Uni Backpack Caramel Heather

Arrangementet er en del af

Humor og satire

Der er lagt op til masser af grin og grimasser under Festugen

Herrer Størrelse Til Shirtzshop Sort Xl Tøj 6xXnBWq4Se samling
Smartbuy Briller Smartbuy Collection Collection Collection Smartbuy Zack Smartbuy Zack Briller Collection Briller Zack Han7SOq

Aarhusfestuge.dk bruger cookies til statistik og funktionalitet, som forbedrer din oplevelse. Når du benytter aarhusfestuge.dk, accepterer du automatisk, at vi bruger cookies.