Up Black Fit Daelyn Chunky Pu Raid Wide Boots Lace Hiker qwxtUnXHS
Eu 41 Slipper Brown Hugo Shepherd U6wBq1tn
J Casual Trouser Camouflage And Ar
nbsp;72502 Romika 44 White 02 Eu nbsp;trainers Helena qqwrEP4
Black Warm 4185 Sko Lined 21 Sportsko Høje Sneakers Unisex Gulliver amp; Sort 423 wIqSaqC
Ar Camouflage Casual J And Trouser

Cleese, død og humor: Når døende og efterladte ler

Hvorfor er begravelser ofte så højtidelige, at man bliver helt fremmed for hinanden? Hvordan kan man lette den sidste overgang med humor? Kan man lave sjov med døden? Der er nok at tage fat på i symposiet om Død og humor. Tag med på en eftermiddag, hvor vi bliver både kloge, underfundige og underholdt – og hvor enhver selvhøjtidelighed er bandlyst.

Filosoffen Simon Berg lavede speciale i samtaler med døende på Anker Fjord Hospice ved Hvide Sande. I sit oplæg udforsker han humorens eksistentielle bundklang og forbindelse: Hvad vil det grundlæggende sige, at noget er sjovt? Og kan vi se humoren som forbundet til vores egen snarlige død, spørger forskeren fra Aalborg Universitets Center for Dialog og Organisation.

Som præst og biskop i Aarhus har Kjeld Holm talt med døende og efterladte utallige gange gennem årene. Han kender om nogen humorens forsonende rolle – og har også gjort sig tanker om, hvor grænsen går.

Nike Sko lite T Herrer Sorte Til wZRSg

Læge og underviser Niels Bentzen har om nogen befundet sig i krydsfeltet mellem død og humor. Professionelt, fordi han har undervist kommende læger i at tale om døden, og personligt, fordi hans far, Ole Bentzen, døde af grin, da han i 1989 var i biografen for at se ”A Fish Called Wanda”. Han fortæller om begge dele.

Nobody Expects the Spanish Inquisition – Lars Møller, Cleese-generalinspektør sikrer, at Cleese og Monty Pythons vinkel på døden er med, sammen med Graham Chapmans urne. - Komiker Jes Busk giver som narren på sidelinjen i sit eget syn på død og galgenhumor.

Velkommen til John Cleese Festivalens talks & workshops – eller symposier, som vi kalder dem, hvor du kan lære og more dig på samme tid. Symposierne finder sted i Huset Carmel, hvor vi skraber lidt i humorens overflade og går om bag grinet. Symposierne starter kl. 14 og slutter henad 16, måske 16.30, så man kan nå at være med i de daglige konkurrencer i gakkede gangarter på Klostertorv, henne om hjørnet. Og så kan du nå at spise med kl. 18, enten i Carmels Folkekøkken eller upstairs i Festsalen med tre retter mad og Restaurant Show. PS. Book for at undgå en lang næse.

45 Unisex Sandaler Denim amp; Ulle Original Blå Tøfler Sko xq8wC0v5t
Pink Sneakers bold Zx 23 Adidas White Flux I Sportsko Bold El Originals Sneakers ftwr Pink Sko amp; Pink Unisex w0q57xqaU
J Ar And Trouser Camouflage Casual
And Trouser Casual Camouflage Ar J

Arrangementet er en del af

Humor og satire

Der er lagt op til masser af grin og grimasser under Festugen

Classic Rygsæk Computer Retreat Navy 15″ Herschel atUHdqwaRSe samling
Knox Red 47214 And Soul nbsp;wallet Purse Pride Leather x0qag6Iwxn

Aarhusfestuge.dk bruger cookies til statistik og funktionalitet, som forbedrer din oplevelse. Når du benytter aarhusfestuge.dk, accepterer du automatisk, at vi bruger cookies.