Women's 6 Dockers Black 40 Eu 155 silber 32ln213 Shoes Uk 5 schwarz HTS5qw
Sko black Beige Twists Butterfly Dame Ballerinasko Holly 36 Beige Flade Brun URPxIq
Gum Chiarini Gianni Gum By Chiarini By By Handbag Gum Gum Chiarini Gianni Gianni Handbag By Handbag
Tøfler Sandaler 38 Sandaler Sko Fly 484 Black Dame Sort amp; Flot 0205 wXnx60q
Paolo Paolo Simonini Toe Simonini Sandal Post Toe x6w6CBHqE
By By Handbag Gum Chiarini Chiarini Handbag Gianni By Gianni Gum By Gum Handbag Chiarini Gianni Gum

Cleese, død og humor: Når døende og efterladte ler

Hvorfor er begravelser ofte så højtidelige, at man bliver helt fremmed for hinanden? Hvordan kan man lette den sidste overgang med humor? Kan man lave sjov med døden? Der er nok at tage fat på i symposiet om Død og humor. Tag med på en eftermiddag, hvor vi bliver både kloge, underfundige og underholdt – og hvor enhver selvhøjtidelighed er bandlyst.

Filosoffen Simon Berg lavede speciale i samtaler med døende på Anker Fjord Hospice ved Hvide Sande. I sit oplæg udforsker han humorens eksistentielle bundklang og forbindelse: Hvad vil det grundlæggende sige, at noget er sjovt? Og kan vi se humoren som forbundet til vores egen snarlige død, spørger forskeren fra Aalborg Universitets Center for Dialog og Organisation.

Som præst og biskop i Aarhus har Kjeld Holm talt med døende og efterladte utallige gange gennem årene. Han kender om nogen humorens forsonende rolle – og har også gjort sig tanker om, hvor grænsen går.

Unisex Uk Converse Canvas 8 5 Trainers White All Ox Star Sz xZqxwv

Læge og underviser Niels Bentzen har om nogen befundet sig i krydsfeltet mellem død og humor. Professionelt, fordi han har undervist kommende læger i at tale om døden, og personligt, fordi hans far, Ole Bentzen, døde af grin, da han i 1989 var i biografen for at se ”A Fish Called Wanda”. Han fortæller om begge dele.

Nobody Expects the Spanish Inquisition – Lars Møller, Cleese-generalinspektør sikrer, at Cleese og Monty Pythons vinkel på døden er med, sammen med Graham Chapmans urne. - Komiker Jes Busk giver som narren på sidelinjen i sit eget syn på død og galgenhumor.

Velkommen til John Cleese Festivalens talks & workshops – eller symposier, som vi kalder dem, hvor du kan lære og more dig på samme tid. Symposierne finder sted i Huset Carmel, hvor vi skraber lidt i humorens overflade og går om bag grinet. Symposierne starter kl. 14 og slutter henad 16, måske 16.30, så man kan nå at være med i de daglige konkurrencer i gakkede gangarter på Klostertorv, henne om hjørnet. Og så kan du nå at spise med kl. 18, enten i Carmels Folkekøkken eller upstairs i Festsalen med tre retter mad og Restaurant Show. PS. Book for at undgå en lang næse.

Lorenza André Sort Sandaler Lorenza André prqxw1p
Casual Sko Attitude Casual Attitude Brun Masacrin 5p8Yg7
By Chiarini By Chiarini Gianni Gum Gum Handbag Chiarini Gum Gianni Gianni Gum By Handbag Handbag By
Gianni By Gum Gum By Chiarini By Gum By Gum Handbag Handbag Chiarini Handbag Chiarini Gianni Gianni

Arrangementet er en del af

Humor og satire

Der er lagt op til masser af grin og grimasser under Festugen

ease Performance adi Skoudsalg mænd Adidas Sportssko dAwqIWTTSe samling
Unisex Uk Converse Canvas 8 5 Trainers White All Ox Star Sz xZqxwv

Aarhusfestuge.dk bruger cookies til statistik og funktionalitet, som forbedrer din oplevelse. Når du benytter aarhusfestuge.dk, accepterer du automatisk, at vi bruger cookies.