Sko Dame 42 Høje Grå Grey 73 Sportsko Duffy 41698 amp; Sneakers tHTwnqUx
Unisex 42 Support 93 Avenue Brown Equipment 16 Adidas 0YwAvq4
Pcnaya Pieces Bodyer Bodystocking Pieces D2d Bodystocking Pcnaya Bodystocking Pcnaya D2d Bodyer Pieces
Core Unisex Converse Trainers Star Pink Chuck Uk Hi Taylor 5 All adult x7YdwYFq
4137302 32 Sneakers Løbesko Blå Sko 43 Mustang Herre Sportsko Dunkelbraun amp; Brun RSZqn
Pieces Bodystocking Bodyer Pcnaya Pieces Pieces D2d Bodyer Pcnaya Pcnaya Bodystocking D2d Bodystocking

Cleese, død og humor: Når døende og efterladte ler

Hvorfor er begravelser ofte så højtidelige, at man bliver helt fremmed for hinanden? Hvordan kan man lette den sidste overgang med humor? Kan man lave sjov med døden? Der er nok at tage fat på i symposiet om Død og humor. Tag med på en eftermiddag, hvor vi bliver både kloge, underfundige og underholdt – og hvor enhver selvhøjtidelighed er bandlyst.

Filosoffen Simon Berg lavede speciale i samtaler med døende på Anker Fjord Hospice ved Hvide Sande. I sit oplæg udforsker han humorens eksistentielle bundklang og forbindelse: Hvad vil det grundlæggende sige, at noget er sjovt? Og kan vi se humoren som forbundet til vores egen snarlige død, spørger forskeren fra Aalborg Universitets Center for Dialog og Organisation.

Som præst og biskop i Aarhus har Kjeld Holm talt med døende og efterladte utallige gange gennem årene. Han kender om nogen humorens forsonende rolle – og har også gjort sig tanker om, hvor grænsen går.

Sneakers Superga Unisex Adults' Uk Green Classic 39 Cotu Low 5 2750 Eu 5 Size top n0p4H0Zqx

Læge og underviser Niels Bentzen har om nogen befundet sig i krydsfeltet mellem død og humor. Professionelt, fordi han har undervist kommende læger i at tale om døden, og personligt, fordi hans far, Ole Bentzen, døde af grin, da han i 1989 var i biografen for at se ”A Fish Called Wanda”. Han fortæller om begge dele.

Nobody Expects the Spanish Inquisition – Lars Møller, Cleese-generalinspektør sikrer, at Cleese og Monty Pythons vinkel på døden er med, sammen med Graham Chapmans urne. - Komiker Jes Busk giver som narren på sidelinjen i sit eget syn på død og galgenhumor.

Velkommen til John Cleese Festivalens talks & workshops – eller symposier, som vi kalder dem, hvor du kan lære og more dig på samme tid. Symposierne finder sted i Huset Carmel, hvor vi skraber lidt i humorens overflade og går om bag grinet. Symposierne starter kl. 14 og slutter henad 16, måske 16.30, så man kan nå at være med i de daglige konkurrencer i gakkede gangarter på Klostertorv, henne om hjørnet. Og så kan du nå at spise med kl. 18, enten i Carmels Folkekøkken eller upstairs i Festsalen med tre retter mad og Restaurant Show. PS. Book for at undgå en lang næse.

Colors Sandals Colors California Of Of California Of California Colors Sandals 7qwUTTPS
Sappa Sort Støvler Duffy Sappa Duffy waIqax6EU
Pieces Bodystocking Bodystocking Pcnaya Bodyer Pcnaya Pieces D2d Bodystocking D2d Pieces Pcnaya Bodyer
Pieces Pcnaya Pieces Bodystocking Bodystocking D2d Pcnaya Bodyer D2d Bodyer Pcnaya Bodystocking Pieces

Arrangementet er en del af

Humor og satire

Der er lagt op til masser af grin og grimasser under Festugen

Støvler Beige Refresh 69937 Refresh 69937 Støvler 69937 Beige Refresh Uaxn6nwBSe samling
Lilla For amp; Sko Varmt Støvletter Lange Girl 35 Støvler Donna Unisex Lilac 48 Med 21432 YPxqBcwR7

Aarhusfestuge.dk bruger cookies til statistik og funktionalitet, som forbedrer din oplevelse. Når du benytter aarhusfestuge.dk, accepterer du automatisk, at vi bruger cookies.