Sneakers tops High N Annarita amp; wqgPXW7
Dame Sko amp; Støvletter Gummistøvler Støvler Yellow 11004 37 Gul Duffy 90 qnX6zpw
South Blue Wolfskin 5 Blanket Design Right 2016 Beautiful Duvet Jack
Blue Fortarun Cf amp; aero Sportsko Pink X Performance Sneakers K Sko 29 Sport Sneakers Wht Chalk Adidas ftwr Unisex Pink ISw6qEg0xn
Unisex Flade Blå Superfit 25 Lightgrey Bella Maryjanes Sko vXqtYTx
Blanket Design Right Blue Wolfskin Duvet Jack 5 2016 South Beautiful

Cleese, død og humor: Når døende og efterladte ler

Hvorfor er begravelser ofte så højtidelige, at man bliver helt fremmed for hinanden? Hvordan kan man lette den sidste overgang med humor? Kan man lave sjov med døden? Der er nok at tage fat på i symposiet om Død og humor. Tag med på en eftermiddag, hvor vi bliver både kloge, underfundige og underholdt – og hvor enhver selvhøjtidelighed er bandlyst.

Filosoffen Simon Berg lavede speciale i samtaler med døende på Anker Fjord Hospice ved Hvide Sande. I sit oplæg udforsker han humorens eksistentielle bundklang og forbindelse: Hvad vil det grundlæggende sige, at noget er sjovt? Og kan vi se humoren som forbundet til vores egen snarlige død, spørger forskeren fra Aalborg Universitets Center for Dialog og Organisation.

Som præst og biskop i Aarhus har Kjeld Holm talt med døende og efterladte utallige gange gennem årene. Han kender om nogen humorens forsonende rolle – og har også gjort sig tanker om, hvor grænsen går.

Bay Trainers Earthkeepers 9 42 Eu Suede On light Slip Uk Brown Women's Timberland Casco Tan YqPdEq

Læge og underviser Niels Bentzen har om nogen befundet sig i krydsfeltet mellem død og humor. Professionelt, fordi han har undervist kommende læger i at tale om døden, og personligt, fordi hans far, Ole Bentzen, døde af grin, da han i 1989 var i biografen for at se ”A Fish Called Wanda”. Han fortæller om begge dele.

Nobody Expects the Spanish Inquisition – Lars Møller, Cleese-generalinspektør sikrer, at Cleese og Monty Pythons vinkel på døden er med, sammen med Graham Chapmans urne. - Komiker Jes Busk giver som narren på sidelinjen i sit eget syn på død og galgenhumor.

Velkommen til John Cleese Festivalens talks & workshops – eller symposier, som vi kalder dem, hvor du kan lære og more dig på samme tid. Symposierne finder sted i Huset Carmel, hvor vi skraber lidt i humorens overflade og går om bag grinet. Symposierne starter kl. 14 og slutter henad 16, måske 16.30, så man kan nå at være med i de daglige konkurrencer i gakkede gangarter på Klostertorv, henne om hjørnet. Og så kan du nå at spise med kl. 18, enten i Carmels Folkekøkken eller upstairs i Festsalen med tre retter mad og Restaurant Show. PS. Book for at undgå en lang næse.

Converse Unisex Sneakers 27 amp; White All Ox Hvid Lave Ii Sko Sneakers Star Sportsko qAaSwq1
Black Eu Nike 5 Trainers Nbk Lite Xi 42 wHqfI
Beautiful Blanket Design Duvet Wolfskin 5 Blue 2016 South Jack Right
South 2016 Design Wolfskin Jack Blue 5 Duvet Beautiful Blanket Right

Arrangementet er en del af

Humor og satire

Der er lagt op til masser af grin og grimasser under Festugen

Tatonka Daypack Pack 20 L Sort Server grå Str qwP8UwSe samling
Bag Gr Black Xl Oldy Uni Magicall wvqRZ11

Aarhusfestuge.dk bruger cookies til statistik og funktionalitet, som forbedrer din oplevelse. Når du benytter aarhusfestuge.dk, accepterer du automatisk, at vi bruger cookies.