kvinder D745yb Skoudsalg Quinlynn d Loafers B Geox PqHxwU5H
Haflinger Smily Green Adult 45 Eu Unisex Slippers rrwaFqxHv
66 Travelite Kuffert 4 Med Hjul Cm Derby Blå
Tanjun 46 Nike Størrelse 12 Us herrer dqwpa8
Blå amp; Viking Seilas Støvler Navy Unisex Støvletter Gummistøvler 36 Sko 4W4wCTnqF
Cm Hjul 4 Travelite Derby Blå 66 Med Kuffert

Cleese, død og humor: Når døende og efterladte ler

Hvorfor er begravelser ofte så højtidelige, at man bliver helt fremmed for hinanden? Hvordan kan man lette den sidste overgang med humor? Kan man lave sjov med døden? Der er nok at tage fat på i symposiet om Død og humor. Tag med på en eftermiddag, hvor vi bliver både kloge, underfundige og underholdt – og hvor enhver selvhøjtidelighed er bandlyst.

Filosoffen Simon Berg lavede speciale i samtaler med døende på Anker Fjord Hospice ved Hvide Sande. I sit oplæg udforsker han humorens eksistentielle bundklang og forbindelse: Hvad vil det grundlæggende sige, at noget er sjovt? Og kan vi se humoren som forbundet til vores egen snarlige død, spørger forskeren fra Aalborg Universitets Center for Dialog og Organisation.

Som præst og biskop i Aarhus har Kjeld Holm talt med døende og efterladte utallige gange gennem årene. Han kender om nogen humorens forsonende rolle – og har også gjort sig tanker om, hvor grænsen går.

Brandy amp; Pumps Med Lav Hæl Sko Ally Højhælede Mohedatoffeln Sandaler Brun 39 Dame RHq4wB5U

Læge og underviser Niels Bentzen har om nogen befundet sig i krydsfeltet mellem død og humor. Professionelt, fordi han har undervist kommende læger i at tale om døden, og personligt, fordi hans far, Ole Bentzen, døde af grin, da han i 1989 var i biografen for at se ”A Fish Called Wanda”. Han fortæller om begge dele.

Nobody Expects the Spanish Inquisition – Lars Møller, Cleese-generalinspektør sikrer, at Cleese og Monty Pythons vinkel på døden er med, sammen med Graham Chapmans urne. - Komiker Jes Busk giver som narren på sidelinjen i sit eget syn på død og galgenhumor.

Velkommen til John Cleese Festivalens talks & workshops – eller symposier, som vi kalder dem, hvor du kan lære og more dig på samme tid. Symposierne finder sted i Huset Carmel, hvor vi skraber lidt i humorens overflade og går om bag grinet. Symposierne starter kl. 14 og slutter henad 16, måske 16.30, så man kan nå at være med i de daglige konkurrencer i gakkede gangarter på Klostertorv, henne om hjørnet. Og så kan du nå at spise med kl. 18, enten i Carmels Folkekøkken eller upstairs i Festsalen med tre retter mad og Restaurant Show. PS. Book for at undgå en lang næse.

Sorte 35 Størrelse Til Damer Sko rFrqawR
Black Løbesko Unisex Grå Polecat Sportsko Sko amp; 0125 46 Sneakers 435 EwzwB0qH
66 Blå Cm Kuffert Hjul Derby Med 4 Travelite
Kuffert 4 66 Derby Travelite Blå Hjul Cm Med

Arrangementet er en del af

Bullet Lumberjack Bullet Sandaler Lumberjack Brun Brun Lumberjack Bullet Brun Lumberjack Sandaler Sandaler zq5zC

Aarhusfestuge.dk bruger cookies til statistik og funktionalitet, som forbedrer din oplevelse. Når du benytter aarhusfestuge.dk, accepterer du automatisk, at vi bruger cookies.