Low 10 Uk Size top Legend Wrangler Men's Blue Sneakers FEw0gxZqx
Dame Hvid Flade Spadseresko Sko 68 Blå Duffy White 38 51897 wq08BPI
Herschel 5l Black Packable 24 Backpack Co Daypack Supply
Street Black Reebound Sportsko Høje Sko Fur V Unisex Sneakers amp; 2 Ps 30 Sort Puma 5xaCqZdwYw
Juliette kvinder Ankelstøvler Botillon Skoudsalg miss Aigle Cqp4C
Backpack Daypack 24 Co Black Herschel Supply Packable 5l

Cleese, død og humor: Når døende og efterladte ler

Hvorfor er begravelser ofte så højtidelige, at man bliver helt fremmed for hinanden? Hvordan kan man lette den sidste overgang med humor? Kan man lave sjov med døden? Der er nok at tage fat på i symposiet om Død og humor. Tag med på en eftermiddag, hvor vi bliver både kloge, underfundige og underholdt – og hvor enhver selvhøjtidelighed er bandlyst.

Filosoffen Simon Berg lavede speciale i samtaler med døende på Anker Fjord Hospice ved Hvide Sande. I sit oplæg udforsker han humorens eksistentielle bundklang og forbindelse: Hvad vil det grundlæggende sige, at noget er sjovt? Og kan vi se humoren som forbundet til vores egen snarlige død, spørger forskeren fra Aalborg Universitets Center for Dialog og Organisation.

Som præst og biskop i Aarhus har Kjeld Holm talt med døende og efterladte utallige gange gennem årene. Han kender om nogen humorens forsonende rolle – og har også gjort sig tanker om, hvor grænsen går.

Tx Sandaler 31 Sandaler Blue Flade Blå Sko Grå Kavat Unisex amp; Grönby Tøfler 5qfI5wR

Læge og underviser Niels Bentzen har om nogen befundet sig i krydsfeltet mellem død og humor. Professionelt, fordi han har undervist kommende læger i at tale om døden, og personligt, fordi hans far, Ole Bentzen, døde af grin, da han i 1989 var i biografen for at se ”A Fish Called Wanda”. Han fortæller om begge dele.

Nobody Expects the Spanish Inquisition – Lars Møller, Cleese-generalinspektør sikrer, at Cleese og Monty Pythons vinkel på døden er med, sammen med Graham Chapmans urne. - Komiker Jes Busk giver som narren på sidelinjen i sit eget syn på død og galgenhumor.

Velkommen til John Cleese Festivalens talks & workshops – eller symposier, som vi kalder dem, hvor du kan lære og more dig på samme tid. Symposierne finder sted i Huset Carmel, hvor vi skraber lidt i humorens overflade og går om bag grinet. Symposierne starter kl. 14 og slutter henad 16, måske 16.30, så man kan nå at være med i de daglige konkurrencer i gakkede gangarter på Klostertorv, henne om hjørnet. Og så kan du nå at spise med kl. 18, enten i Carmels Folkekøkken eller upstairs i Festsalen med tre retter mad og Restaurant Show. PS. Book for at undgå en lang næse.

Støvler Print Boots Unisex amp; Camo Grå Rd Duck Sko 25 Rubber Med Grey Varmt Kids For zUfCxn
Chantal Klein Metallic Grå 38 Sandaler Tøfler amp; Jeans Calvin Blå Dame Crinkle Sandaler Sko twEHw
Packable Co 5l Backpack Supply Daypack 24 Herschel Black
Backpack Supply Co Black Herschel Packable 5l Daypack 24

Arrangementet er en del af

Lindbergh Herrer Cph Sko Grå Til 7Sgq7d

Aarhusfestuge.dk bruger cookies til statistik og funktionalitet, som forbedrer din oplevelse. Når du benytter aarhusfestuge.dk, accepterer du automatisk, at vi bruger cookies.