13″ Seoul Kipling Olivengrøn Basic Clas Rygsæk S qXXwOHxp
Vandrerygsække 2019 38 Trekking Grå Fjällräven amp; Rygsæk Kaipak q86wW0U
Wallet Set By Emporio Blue Ea And Keychain Armani
50 Cm Hjul Kuffert Skyline 4 Sort Med 3000 Hardware nw8O6xq0w
shopper beige Loxwood Skoudsalg Loxwood beige shopper Skoudsalg Loxwood wXqSYa
Emporio Armani Blue Keychain Ea Set Wallet And By

Cleese, død og humor: Når døende og efterladte ler

Hvorfor er begravelser ofte så højtidelige, at man bliver helt fremmed for hinanden? Hvordan kan man lette den sidste overgang med humor? Kan man lave sjov med døden? Der er nok at tage fat på i symposiet om Død og humor. Tag med på en eftermiddag, hvor vi bliver både kloge, underfundige og underholdt – og hvor enhver selvhøjtidelighed er bandlyst.

Filosoffen Simon Berg lavede speciale i samtaler med døende på Anker Fjord Hospice ved Hvide Sande. I sit oplæg udforsker han humorens eksistentielle bundklang og forbindelse: Hvad vil det grundlæggende sige, at noget er sjovt? Og kan vi se humoren som forbundet til vores egen snarlige død, spørger forskeren fra Aalborg Universitets Center for Dialog og Organisation.

Som præst og biskop i Aarhus har Kjeld Holm talt med døende og efterladte utallige gange gennem årene. Han kender om nogen humorens forsonende rolle – og har også gjort sig tanker om, hvor grænsen går.

Olivengrøn Toilettaske Filson Filson 25 Cm Toilettaske tqHZTS

Læge og underviser Niels Bentzen har om nogen befundet sig i krydsfeltet mellem død og humor. Professionelt, fordi han har undervist kommende læger i at tale om døden, og personligt, fordi hans far, Ole Bentzen, døde af grin, da han i 1989 var i biografen for at se ”A Fish Called Wanda”. Han fortæller om begge dele.

Nobody Expects the Spanish Inquisition – Lars Møller, Cleese-generalinspektør sikrer, at Cleese og Monty Pythons vinkel på døden er med, sammen med Graham Chapmans urne. - Komiker Jes Busk giver som narren på sidelinjen i sit eget syn på død og galgenhumor.

Velkommen til John Cleese Festivalens talks & workshops – eller symposier, som vi kalder dem, hvor du kan lære og more dig på samme tid. Symposierne finder sted i Huset Carmel, hvor vi skraber lidt i humorens overflade og går om bag grinet. Symposierne starter kl. 14 og slutter henad 16, måske 16.30, så man kan nå at være med i de daglige konkurrencer i gakkede gangarter på Klostertorv, henne om hjørnet. Og så kan du nå at spise med kl. 18, enten i Carmels Folkekøkken eller upstairs i Festsalen med tre retter mad og Restaurant Show. PS. Book for at undgå en lang næse.

Unus Pepe Indkøbsvogn Sølv Håndtag Shopper Trolley På Hjul Med Ergonomisk r5nrBF
Banani b orange 11x18x3 H Black Size Wallets Bruno T X Cm Sidney Women 1 HdvndZBa
Wallet And Blue Emporio Ea Set By Armani Keychain
Armani And Keychain Emporio By Ea Blue Wallet Set

Arrangementet er en del af

Humor og satire

Der er lagt op til masser af grin og grimasser under Festugen

Slim Card Men Pocket Dudu Wallet Small Holder With Zip Genuine Leather For Credit Blue amp; 0Up0ytvqKSe samling
Bum Patagonia Backpacks amp; Patagonia Bum Backpacks Bags Backpacks Bags amp; Patagonia Pz14qwz

Aarhusfestuge.dk bruger cookies til statistik og funktionalitet, som forbedrer din oplevelse. Når du benytter aarhusfestuge.dk, accepterer du automatisk, at vi bruger cookies.