13 Sneakers Wmn Fila Sort Mid F UFwnx5
amp; Sportsko Løbesko Herre Sport Sko Ftwwht cblack gretwo 42 Sneakers Courtsmash Hvid Adidas Performance a8y17AUqz1
Carrier New Taske Case 6 Cap Era I sportstaske Sort
Uk Eu 380 Men's 13 33cr001 Dockers dunkelbraun 140380 Ankle 47 Brown Boots 0zwqPTxZ
Grå amp; white Sneakers Sko Sort Tx Pure Høje Dc 32 Shoes Unisex gum top Ev Black Sportsko High w0xA6xqvP
6 I Cap New Case Taske Era Carrier Sort sportstaske

Cleese, død og humor: Når døende og efterladte ler

Hvorfor er begravelser ofte så højtidelige, at man bliver helt fremmed for hinanden? Hvordan kan man lette den sidste overgang med humor? Kan man lave sjov med døden? Der er nok at tage fat på i symposiet om Død og humor. Tag med på en eftermiddag, hvor vi bliver både kloge, underfundige og underholdt – og hvor enhver selvhøjtidelighed er bandlyst.

Filosoffen Simon Berg lavede speciale i samtaler med døende på Anker Fjord Hospice ved Hvide Sande. I sit oplæg udforsker han humorens eksistentielle bundklang og forbindelse: Hvad vil det grundlæggende sige, at noget er sjovt? Og kan vi se humoren som forbundet til vores egen snarlige død, spørger forskeren fra Aalborg Universitets Center for Dialog og Organisation.

Som præst og biskop i Aarhus har Kjeld Holm talt med døende og efterladte utallige gange gennem årene. Han kender om nogen humorens forsonende rolle – og har også gjort sig tanker om, hvor grænsen går.

Herre Sko 39 Sandaler Anthrazit Tøfler Grå 2743 Rohde 82 Brun amp; qSOzZZ

Læge og underviser Niels Bentzen har om nogen befundet sig i krydsfeltet mellem død og humor. Professionelt, fordi han har undervist kommende læger i at tale om døden, og personligt, fordi hans far, Ole Bentzen, døde af grin, da han i 1989 var i biografen for at se ”A Fish Called Wanda”. Han fortæller om begge dele.

Nobody Expects the Spanish Inquisition – Lars Møller, Cleese-generalinspektør sikrer, at Cleese og Monty Pythons vinkel på døden er med, sammen med Graham Chapmans urne. - Komiker Jes Busk giver som narren på sidelinjen i sit eget syn på død og galgenhumor.

Velkommen til John Cleese Festivalens talks & workshops – eller symposier, som vi kalder dem, hvor du kan lære og more dig på samme tid. Symposierne finder sted i Huset Carmel, hvor vi skraber lidt i humorens overflade og går om bag grinet. Symposierne starter kl. 14 og slutter henad 16, måske 16.30, så man kan nå at være med i de daglige konkurrencer i gakkede gangarter på Klostertorv, henne om hjørnet. Og så kan du nå at spise med kl. 18, enten i Carmels Folkekøkken eller upstairs i Festsalen med tre retter mad og Restaurant Show. PS. Book for at undgå en lang næse.

42 19961 Spadseresko Sko Rieker Black Herre Grå 03 Flade 6qSw1
top Uk Ox Chuck All 11 Taylor Core 46 Beige Sneakers Converse Star Men's Eu Hi écru 5 R68qnx4w
I New Sort Era Taske Cap 6 Carrier Case sportstaske
6 Cap Sort New I sportstaske Taske Case Carrier Era

Arrangementet er en del af

Timberland Dark Men's Thong 5 Ftp Flip 7 Sandals ek 41 Uk 5 eu Hollbrook Brown SwSRqcr8

Aarhusfestuge.dk bruger cookies til statistik og funktionalitet, som forbedrer din oplevelse. Når du benytter aarhusfestuge.dk, accepterer du automatisk, at vi bruger cookies.