Sorte Sko Venise Til Aigle Damer gwr6pwYq
Brun Beige 36 Sandaler amp; Silver Sko Børn Korkis Tøfler Superfit Sandaler Metallic P8z44O
Karissa Rød Kuffert Samsonite Med Biz 55 4 Hjul Cm
Hypervenom Nike 2 Training Running yellow purple Men's 1 Phatal Uk 42 Fg Purple Eu Shoes Ii 8 SqZqdH
Canvas 6 Uk Core All Ox Star Pink Converse Allstar M9007 xP6Bpp
Rød Med Cm Biz Hjul Karissa Samsonite 55 4 Kuffert

Cleese, død og humor: Når døende og efterladte ler

Hvorfor er begravelser ofte så højtidelige, at man bliver helt fremmed for hinanden? Hvordan kan man lette den sidste overgang med humor? Kan man lave sjov med døden? Der er nok at tage fat på i symposiet om Død og humor. Tag med på en eftermiddag, hvor vi bliver både kloge, underfundige og underholdt – og hvor enhver selvhøjtidelighed er bandlyst.

Filosoffen Simon Berg lavede speciale i samtaler med døende på Anker Fjord Hospice ved Hvide Sande. I sit oplæg udforsker han humorens eksistentielle bundklang og forbindelse: Hvad vil det grundlæggende sige, at noget er sjovt? Og kan vi se humoren som forbundet til vores egen snarlige død, spørger forskeren fra Aalborg Universitets Center for Dialog og Organisation.

Som præst og biskop i Aarhus har Kjeld Holm talt med døende og efterladte utallige gange gennem årene. Han kender om nogen humorens forsonende rolle – og har også gjort sig tanker om, hvor grænsen går.

Sort Støvler Boots amp; 33 Boots Star blue Høje Sko Eskimo Black Unisex azwSI

Læge og underviser Niels Bentzen har om nogen befundet sig i krydsfeltet mellem død og humor. Professionelt, fordi han har undervist kommende læger i at tale om døden, og personligt, fordi hans far, Ole Bentzen, døde af grin, da han i 1989 var i biografen for at se ”A Fish Called Wanda”. Han fortæller om begge dele.

Nobody Expects the Spanish Inquisition – Lars Møller, Cleese-generalinspektør sikrer, at Cleese og Monty Pythons vinkel på døden er med, sammen med Graham Chapmans urne. - Komiker Jes Busk giver som narren på sidelinjen i sit eget syn på død og galgenhumor.

Velkommen til John Cleese Festivalens talks & workshops – eller symposier, som vi kalder dem, hvor du kan lære og more dig på samme tid. Symposierne finder sted i Huset Carmel, hvor vi skraber lidt i humorens overflade og går om bag grinet. Symposierne starter kl. 14 og slutter henad 16, måske 16.30, så man kan nå at være med i de daglige konkurrencer i gakkede gangarter på Klostertorv, henne om hjørnet. Og så kan du nå at spise med kl. 18, enten i Carmels Folkekøkken eller upstairs i Festsalen med tre retter mad og Restaurant Show. PS. Book for at undgå en lang næse.

3 Sneakers Work Sko Black amp; Løbesko Cushion Sportsko Unisex N Reebok Sort 47 0 60Awt6q
Lav Højhælede Med Duffy Rød Sko 97 amp; Dame Hæl 37 Bordo Sandaler Pumps 00718 YpYqgzw
55 Cm 4 Samsonite Med Rød Hjul Karissa Kuffert Biz
Kuffert Karissa Cm Rød Hjul 55 Med Biz Samsonite 4

Arrangementet er en del af

Humor og satire

Der er lagt op til masser af grin og grimasser under Festugen

Montana Rygsæk Print Superdry Superdry Edition Print xfgvIwqpSe samling
Hobo Fossil Hobo Maya Flerfarvet Bag Flerfarvet Bag Fossil Fossil Maya wq1xO0Hn

Aarhusfestuge.dk bruger cookies til statistik og funktionalitet, som forbedrer din oplevelse. Når du benytter aarhusfestuge.dk, accepterer du automatisk, at vi bruger cookies.