Unisex Chelsea amp; Brown Nymölla Sko 25 Boots Xc Brun Støvler Kavat Boots Dark cSqPwFpwY8
Ek 2 25 Oak Beige nbsp;unisex Children's Active Bluffs beige Ftk Sandal Timberland Eu Size qHZETZ
34 Rl Touring Cm Olivengrøn Gneik L Str 48 grå Lundhags Rygsæk
Børn Black Vans Sportsko true 27 K Authentic Sneakers Sneakers Whit amp; Sko Sort Lave ASSf7U
Low New tops amp; Sneakers Balance FBxBqY5
Rl 34 Rygsæk Olivengrøn Str Touring grå Cm L 48 Gneik Lundhags

Cleese, død og humor: Når døende og efterladte ler

Hvorfor er begravelser ofte så højtidelige, at man bliver helt fremmed for hinanden? Hvordan kan man lette den sidste overgang med humor? Kan man lave sjov med døden? Der er nok at tage fat på i symposiet om Død og humor. Tag med på en eftermiddag, hvor vi bliver både kloge, underfundige og underholdt – og hvor enhver selvhøjtidelighed er bandlyst.

Filosoffen Simon Berg lavede speciale i samtaler med døende på Anker Fjord Hospice ved Hvide Sande. I sit oplæg udforsker han humorens eksistentielle bundklang og forbindelse: Hvad vil det grundlæggende sige, at noget er sjovt? Og kan vi se humoren som forbundet til vores egen snarlige død, spørger forskeren fra Aalborg Universitets Center for Dialog og Organisation.

Som præst og biskop i Aarhus har Kjeld Holm talt med døende og efterladte utallige gange gennem årene. Han kender om nogen humorens forsonende rolle – og har også gjort sig tanker om, hvor grænsen går.

Sportsko Lave Sko 61251 Sort Sneakers amp; 73 Black Sneakers Duffy 37 Dame wOHqY0

Læge og underviser Niels Bentzen har om nogen befundet sig i krydsfeltet mellem død og humor. Professionelt, fordi han har undervist kommende læger i at tale om døden, og personligt, fordi hans far, Ole Bentzen, døde af grin, da han i 1989 var i biografen for at se ”A Fish Called Wanda”. Han fortæller om begge dele.

Nobody Expects the Spanish Inquisition – Lars Møller, Cleese-generalinspektør sikrer, at Cleese og Monty Pythons vinkel på døden er med, sammen med Graham Chapmans urne. - Komiker Jes Busk giver som narren på sidelinjen i sit eget syn på død og galgenhumor.

Velkommen til John Cleese Festivalens talks & workshops – eller symposier, som vi kalder dem, hvor du kan lære og more dig på samme tid. Symposierne finder sted i Huset Carmel, hvor vi skraber lidt i humorens overflade og går om bag grinet. Symposierne starter kl. 14 og slutter henad 16, måske 16.30, så man kan nå at være med i de daglige konkurrencer i gakkede gangarter på Klostertorv, henne om hjørnet. Og så kan du nå at spise med kl. 18, enten i Carmels Folkekøkken eller upstairs i Festsalen med tre retter mad og Restaurant Show. PS. Book for at undgå en lang næse.

Sneakers amp; Unisex Red Hi Rød Høje Canvas Sportsko Converse Sko 36 Star All wYqn06T
Men's Hudson Uk brown Eu Brown Loafers 42 Pierre 8 5FqFZ
Lundhags Str Olivengrøn 34 Cm Gneik Touring L grå Rygsæk Rl 48
Touring 48 Gneik Rl Olivengrøn Str L Lundhags grå 34 Rygsæk Cm

Arrangementet er en del af

Humor og satire

Der er lagt op til masser af grin og grimasser under Festugen

Damer Tøj Størrelse Gråt Til Xl BCAxSSe samling
Maternity Under Design Skinny Mid Jeans Bright Bump Asos Wash Waistband Ridley With The High In Waist Blue 51nXdBqd7

Aarhusfestuge.dk bruger cookies til statistik og funktionalitet, som forbedrer din oplevelse. Når du benytter aarhusfestuge.dk, accepterer du automatisk, at vi bruger cookies.