Caruso Caruso Caruso Capri Capri Sandals Sandals Emanuela Capri Emanuela Sandals Emanuela Sgq1HxS
Sko Til Sorte Madden Damer Steve 0q4Exf
2019 45 Gregory Grå amp; Damer Octal Vandrerygsække Rygsæk Trekking S
Trophy Rickey Rickey Jim Trophy Sneakers Hvid Rickey Jim Hvid Sneakers Jim Trophy Sneakers 6IEvqx88
Sko Duffy 61251 Sneakers Pink Beige 73 36 Dame Sneakers amp; Lave Sportsko Light 6IIqwBr
Octal Gregory 45 2019 amp; S Vandrerygsække Grå Damer Rygsæk Trekking

Cleese, død og humor: Når døende og efterladte ler

Hvorfor er begravelser ofte så højtidelige, at man bliver helt fremmed for hinanden? Hvordan kan man lette den sidste overgang med humor? Kan man lave sjov med døden? Der er nok at tage fat på i symposiet om Død og humor. Tag med på en eftermiddag, hvor vi bliver både kloge, underfundige og underholdt – og hvor enhver selvhøjtidelighed er bandlyst.

Filosoffen Simon Berg lavede speciale i samtaler med døende på Anker Fjord Hospice ved Hvide Sande. I sit oplæg udforsker han humorens eksistentielle bundklang og forbindelse: Hvad vil det grundlæggende sige, at noget er sjovt? Og kan vi se humoren som forbundet til vores egen snarlige død, spørger forskeren fra Aalborg Universitets Center for Dialog og Organisation.

Som præst og biskop i Aarhus har Kjeld Holm talt med døende og efterladte utallige gange gennem årene. Han kender om nogen humorens forsonende rolle – og har også gjort sig tanker om, hvor grænsen går.

Sko Herrer Originals Adidas Til Sorte zWFOZvX

Læge og underviser Niels Bentzen har om nogen befundet sig i krydsfeltet mellem død og humor. Professionelt, fordi han har undervist kommende læger i at tale om døden, og personligt, fordi hans far, Ole Bentzen, døde af grin, da han i 1989 var i biografen for at se ”A Fish Called Wanda”. Han fortæller om begge dele.

Nobody Expects the Spanish Inquisition – Lars Møller, Cleese-generalinspektør sikrer, at Cleese og Monty Pythons vinkel på døden er med, sammen med Graham Chapmans urne. - Komiker Jes Busk giver som narren på sidelinjen i sit eget syn på død og galgenhumor.

Velkommen til John Cleese Festivalens talks & workshops – eller symposier, som vi kalder dem, hvor du kan lære og more dig på samme tid. Symposierne finder sted i Huset Carmel, hvor vi skraber lidt i humorens overflade og går om bag grinet. Symposierne starter kl. 14 og slutter henad 16, måske 16.30, så man kan nå at være med i de daglige konkurrencer i gakkede gangarter på Klostertorv, henne om hjørnet. Og så kan du nå at spise med kl. 18, enten i Carmels Folkekøkken eller upstairs i Festsalen med tre retter mad og Restaurant Show. PS. Book for at undgå en lang næse.

Flade 39 Rock Sko Maryjanes Over Dame Sort Black Spring wngSZP
Unisex Støvler amp; Boots For Varmt Black 28 Sort Med Wildflower Sko Berta w7vfXnXqa
2019 Rygsæk Vandrerygsække Trekking Grå Damer Gregory S amp; Octal 45
Gregory Grå S 2019 45 Trekking Rygsæk Octal amp; Vandrerygsække Damer

Arrangementet er en del af

Humor og satire

Der er lagt op til masser af grin og grimasser under Festugen

16 Baxen sort Str L Blå Daypack Lundhags 65qnxOw6Se samling
Bag Metropolis Furla Are Black Shoulder Strap RwpXxpq

Aarhusfestuge.dk bruger cookies til statistik og funktionalitet, som forbedrer din oplevelse. Når du benytter aarhusfestuge.dk, accepterer du automatisk, at vi bruger cookies.