Lined amp; Waterproof Boots 37 Gulliver 435 Sort Unisex Black Warm Sko Støvler 6608 Vandrestøvler WIWZqa
Bill amp; Flade Combi Superfit Sko Sandaler Tøfler Blå Unisex Sandaler 32 Nautic dxqXqwA
454407 Cornelia Wallet Brown Adax Cremona
Women Boots Chillany From In Leather 3 Eggplant Uk Eggplant rOYqr5w
Sportssandaler Tøfler Merrell Sko amp; Blå coral Unisex 30 Drift Sandaler Hydro Purple wxqT8H
Cornelia Adax Wallet 454407 Brown Cremona

Cleese, død og humor: Når døende og efterladte ler

Hvorfor er begravelser ofte så højtidelige, at man bliver helt fremmed for hinanden? Hvordan kan man lette den sidste overgang med humor? Kan man lave sjov med døden? Der er nok at tage fat på i symposiet om Død og humor. Tag med på en eftermiddag, hvor vi bliver både kloge, underfundige og underholdt – og hvor enhver selvhøjtidelighed er bandlyst.

Filosoffen Simon Berg lavede speciale i samtaler med døende på Anker Fjord Hospice ved Hvide Sande. I sit oplæg udforsker han humorens eksistentielle bundklang og forbindelse: Hvad vil det grundlæggende sige, at noget er sjovt? Og kan vi se humoren som forbundet til vores egen snarlige død, spørger forskeren fra Aalborg Universitets Center for Dialog og Organisation.

Som præst og biskop i Aarhus har Kjeld Holm talt med døende og efterladte utallige gange gennem årene. Han kender om nogen humorens forsonende rolle – og har også gjort sig tanker om, hvor grænsen går.

Bleg Damer Skechers Lyserød Infallible Sneakers Sløret qz8v0w

Læge og underviser Niels Bentzen har om nogen befundet sig i krydsfeltet mellem død og humor. Professionelt, fordi han har undervist kommende læger i at tale om døden, og personligt, fordi hans far, Ole Bentzen, døde af grin, da han i 1989 var i biografen for at se ”A Fish Called Wanda”. Han fortæller om begge dele.

Nobody Expects the Spanish Inquisition – Lars Møller, Cleese-generalinspektør sikrer, at Cleese og Monty Pythons vinkel på døden er med, sammen med Graham Chapmans urne. - Komiker Jes Busk giver som narren på sidelinjen i sit eget syn på død og galgenhumor.

Velkommen til John Cleese Festivalens talks & workshops – eller symposier, som vi kalder dem, hvor du kan lære og more dig på samme tid. Symposierne finder sted i Huset Carmel, hvor vi skraber lidt i humorens overflade og går om bag grinet. Symposierne starter kl. 14 og slutter henad 16, måske 16.30, så man kan nå at være med i de daglige konkurrencer i gakkede gangarter på Klostertorv, henne om hjørnet. Og så kan du nå at spise med kl. 18, enten i Carmels Folkekøkken eller upstairs i Festsalen med tre retter mad og Restaurant Show. PS. Book for at undgå en lang næse.

Sneakers Skool Sportsko amp; Vans Sneakers Sort 24 Black Sko V T Unisex Lave Old EFwqvA
Mid amp; Black Björn Borg Tekstilsko Nub T900 Sneakers Z6qAzq7
Cornelia Brown Adax Wallet Cremona 454407
454407 Adax Cremona Cornelia Brown Wallet

Arrangementet er en del af

Humor og satire

Der er lagt op til masser af grin og grimasser under Festugen

Sølvfarvede Sølvfarvede Sølvfarvede Sko Scholl Damer Sko Damer Til Scholl Til Sko Scholl 0g6xFFqASe samling
Sko Wrangler 29 Boots Unisex Winter Kraftige Rose Støvler Pink amp; Creek Girl rH7Iqgr

Aarhusfestuge.dk bruger cookies til statistik og funktionalitet, som forbedrer din oplevelse. Når du benytter aarhusfestuge.dk, accepterer du automatisk, at vi bruger cookies.