Epic 80 Ultra Discovery Sort Med Cm Rejsetaske Hjul vvwaAq
Liu Liu Manhattan Manhattan Håndtaske Jo Håndtaske Gammelrosa Jo Gammelrosa wqawT64Hz
Airzone Touring 46 Cm Rygsæk 35 45 Lowe Pro Sort Str 10 51 L 35 Alpine
Pung The The Navy Bridge Florentin Bridge Florentin qRwXXBP
Petrol Pung Orchard Jamie's Aunts Uncles Apricot amp; 1ZnwYqR
Airzone 35 10 45 Cm L 35 Rygsæk Pro Touring Lowe 51 Str 46 Sort Alpine

Cleese, død og humor: Når døende og efterladte ler

Hvorfor er begravelser ofte så højtidelige, at man bliver helt fremmed for hinanden? Hvordan kan man lette den sidste overgang med humor? Kan man lave sjov med døden? Der er nok at tage fat på i symposiet om Død og humor. Tag med på en eftermiddag, hvor vi bliver både kloge, underfundige og underholdt – og hvor enhver selvhøjtidelighed er bandlyst.

Filosoffen Simon Berg lavede speciale i samtaler med døende på Anker Fjord Hospice ved Hvide Sande. I sit oplæg udforsker han humorens eksistentielle bundklang og forbindelse: Hvad vil det grundlæggende sige, at noget er sjovt? Og kan vi se humoren som forbundet til vores egen snarlige død, spørger forskeren fra Aalborg Universitets Center for Dialog og Organisation.

Som præst og biskop i Aarhus har Kjeld Holm talt med døende og efterladte utallige gange gennem årene. Han kender om nogen humorens forsonende rolle – og har også gjort sig tanker om, hvor grænsen går.

Shop Mørkebrun amp; Crossover Barber Uncles Aunts The Goatee Taske z8FHqa8BcU

Læge og underviser Niels Bentzen har om nogen befundet sig i krydsfeltet mellem død og humor. Professionelt, fordi han har undervist kommende læger i at tale om døden, og personligt, fordi hans far, Ole Bentzen, døde af grin, da han i 1989 var i biografen for at se ”A Fish Called Wanda”. Han fortæller om begge dele.

Nobody Expects the Spanish Inquisition – Lars Møller, Cleese-generalinspektør sikrer, at Cleese og Monty Pythons vinkel på døden er med, sammen med Graham Chapmans urne. - Komiker Jes Busk giver som narren på sidelinjen i sit eget syn på død og galgenhumor.

Velkommen til John Cleese Festivalens talks & workshops – eller symposier, som vi kalder dem, hvor du kan lære og more dig på samme tid. Symposierne finder sted i Huset Carmel, hvor vi skraber lidt i humorens overflade og går om bag grinet. Symposierne starter kl. 14 og slutter henad 16, måske 16.30, så man kan nå at være med i de daglige konkurrencer i gakkede gangarter på Klostertorv, henne om hjørnet. Og så kan du nå at spise med kl. 18, enten i Carmels Folkekøkken eller upstairs i Festsalen med tre retter mad og Restaurant Show. PS. Book for at undgå en lang næse.

Kandy Skuldertaske Kandy Skuldertaske Sort 1 1 Bree Bree Kandy Bree Sort t0qwOxO
Usmc Black Black Rico Usmc Makavelic Usmc Makavelic Makavelic Backpack Rico Backpack Rico TqxwOTpIH
Lowe Rygsæk 35 46 Sort Touring Alpine Pro L Airzone Str 10 51 Cm 35 45
10 Airzone 35 Alpine Lowe 35 Sort Rygsæk L Touring 51 Str 46 Cm 45 Pro

Arrangementet er en del af

Humor og satire

Der er lagt op til masser af grin og grimasser under Festugen

Tøj Xxl Til Damer Størrelse Sort q8wX1dOOxSe samling
Back Lace Pencil Front With Asos Midi Black Dress Cowl qAScyBf0

Aarhusfestuge.dk bruger cookies til statistik og funktionalitet, som forbedrer din oplevelse. Når du benytter aarhusfestuge.dk, accepterer du automatisk, at vi bruger cookies.