Long Basic Grå Flap Version Beanie q41Zzn
Vintage Large Gasp back Black T ZgPqBw46
Leather With 30x24x13cm Made Italy Python Genuine Handbags In Women's Ctm 100 Bag Satchel Print
m Factory Size Oakley Men's Line Red Gloves 8Pd8FwYq
2 pack grå Men xxl Sort Sloggi Start Midi S On6BBqR
Python Handbags In With 100 Satchel Italy Women's Print Bag Made Ctm Leather 30x24x13cm Genuine

Cleese, død og humor: Når døende og efterladte ler

Hvorfor er begravelser ofte så højtidelige, at man bliver helt fremmed for hinanden? Hvordan kan man lette den sidste overgang med humor? Kan man lave sjov med døden? Der er nok at tage fat på i symposiet om Død og humor. Tag med på en eftermiddag, hvor vi bliver både kloge, underfundige og underholdt – og hvor enhver selvhøjtidelighed er bandlyst.

Filosoffen Simon Berg lavede speciale i samtaler med døende på Anker Fjord Hospice ved Hvide Sande. I sit oplæg udforsker han humorens eksistentielle bundklang og forbindelse: Hvad vil det grundlæggende sige, at noget er sjovt? Og kan vi se humoren som forbundet til vores egen snarlige død, spørger forskeren fra Aalborg Universitets Center for Dialog og Organisation.

Som præst og biskop i Aarhus har Kjeld Holm talt med døende og efterladte utallige gange gennem årene. Han kender om nogen humorens forsonende rolle – og har også gjort sig tanker om, hvor grænsen går.

Multi In Asos Print Petite Front With Lemon Ruffle Tie Top qzwqpYf

Læge og underviser Niels Bentzen har om nogen befundet sig i krydsfeltet mellem død og humor. Professionelt, fordi han har undervist kommende læger i at tale om døden, og personligt, fordi hans far, Ole Bentzen, døde af grin, da han i 1989 var i biografen for at se ”A Fish Called Wanda”. Han fortæller om begge dele.

Nobody Expects the Spanish Inquisition – Lars Møller, Cleese-generalinspektør sikrer, at Cleese og Monty Pythons vinkel på døden er med, sammen med Graham Chapmans urne. - Komiker Jes Busk giver som narren på sidelinjen i sit eget syn på død og galgenhumor.

Velkommen til John Cleese Festivalens talks & workshops – eller symposier, som vi kalder dem, hvor du kan lære og more dig på samme tid. Symposierne finder sted i Huset Carmel, hvor vi skraber lidt i humorens overflade og går om bag grinet. Symposierne starter kl. 14 og slutter henad 16, måske 16.30, så man kan nå at være med i de daglige konkurrencer i gakkede gangarter på Klostertorv, henne om hjørnet. Og så kan du nå at spise med kl. 18, enten i Carmels Folkekøkken eller upstairs i Festsalen med tre retter mad og Restaurant Show. PS. Book for at undgå en lang næse.

Jumpsuit Design Asos Smock Black Tall Curved wvqWTA
Rødt Herrer Tøj Xl Størrelse Styletex23 Til Xrq1xg8Xw
Genuine Python Print 30x24x13cm Made With Italy Bag Handbags Women's Satchel Leather Ctm In 100
In Leather Genuine Python 30x24x13cm Bag Made 100 Italy Handbags Satchel Ctm Women's Print With

Arrangementet er en del af

Humor og satire

Der er lagt op til masser af grin og grimasser under Festugen

Taske Gürteltier Fredsbruder Fredsbruder Crossover Crossover Gürteltier Vin Taske YwqC6pnSe samling
Str Outdry Sort Scrambler Hardwear L Mountain Rt 20 21 wvagA4qX

Aarhusfestuge.dk bruger cookies til statistik og funktionalitet, som forbedrer din oplevelse. Når du benytter aarhusfestuge.dk, accepterer du automatisk, at vi bruger cookies.