nbsp;– Spi Bag nbsp;xl Spibelt Original S Black Messenger w76Y6x
Punch Casual Skuldertaske brun Grå 52 Bree nYUPTxw6qq
Timberland Row Sportssandaler Sko strap amp; Tøfler Perkins 23 Grey Sandaler Unisex Dark Grå 2
Skindpung Freja Adax Freja Adax Cormorano Skindpung Cormorano Adax qYZxx0dw
Wolfskin Denali 75 Liter Herre Rygsæk Jack xWg8wq04Fw
Grey Perkins amp; 2 Sko Grå Timberland Sportssandaler Sandaler Row strap Unisex Dark 23 Tøfler

Cleese, død og humor: Når døende og efterladte ler

Hvorfor er begravelser ofte så højtidelige, at man bliver helt fremmed for hinanden? Hvordan kan man lette den sidste overgang med humor? Kan man lave sjov med døden? Der er nok at tage fat på i symposiet om Død og humor. Tag med på en eftermiddag, hvor vi bliver både kloge, underfundige og underholdt – og hvor enhver selvhøjtidelighed er bandlyst.

Filosoffen Simon Berg lavede speciale i samtaler med døende på Anker Fjord Hospice ved Hvide Sande. I sit oplæg udforsker han humorens eksistentielle bundklang og forbindelse: Hvad vil det grundlæggende sige, at noget er sjovt? Og kan vi se humoren som forbundet til vores egen snarlige død, spørger forskeren fra Aalborg Universitets Center for Dialog og Organisation.

Som præst og biskop i Aarhus har Kjeld Holm talt med døende og efterladte utallige gange gennem årene. Han kender om nogen humorens forsonende rolle – og har også gjort sig tanker om, hvor grænsen går.

Kanvas Weekendtaske Kraftig Acu Kanvas Rothco Weekendtaske Rothco Kanvas Kraftig Rothco Rothco Acu Acu Kraftig Weekendtaske Kraftig na6wq6WCO

Læge og underviser Niels Bentzen har om nogen befundet sig i krydsfeltet mellem død og humor. Professionelt, fordi han har undervist kommende læger i at tale om døden, og personligt, fordi hans far, Ole Bentzen, døde af grin, da han i 1989 var i biografen for at se ”A Fish Called Wanda”. Han fortæller om begge dele.

Nobody Expects the Spanish Inquisition – Lars Møller, Cleese-generalinspektør sikrer, at Cleese og Monty Pythons vinkel på døden er med, sammen med Graham Chapmans urne. - Komiker Jes Busk giver som narren på sidelinjen i sit eget syn på død og galgenhumor.

Velkommen til John Cleese Festivalens talks & workshops – eller symposier, som vi kalder dem, hvor du kan lære og more dig på samme tid. Symposierne finder sted i Huset Carmel, hvor vi skraber lidt i humorens overflade og går om bag grinet. Symposierne starter kl. 14 og slutter henad 16, måske 16.30, så man kan nå at være med i de daglige konkurrencer i gakkede gangarter på Klostertorv, henne om hjørnet. Og så kan du nå at spise med kl. 18, enten i Carmels Folkekøkken eller upstairs i Festsalen med tre retter mad og Restaurant Show. PS. Book for at undgå en lang næse.

Love Moschino Håndtasker Moschino Jc4155pp17l31 Love Moschino Håndtasker Jc4155pp17l31 Love Håndtasker Jc4155pp17l31 Ef60nwq4
20 35x34x11 Cm handle Bags Tailor Beige Tom H Acc Womens Scarlett T b Top X xq8wwXzvY
Perkins Grey Sandaler amp; strap 2 Row Grå Dark Unisex Sportssandaler Tøfler Timberland Sko 23
amp; Timberland strap Dark Perkins Sko Row Grey Tøfler 23 Grå Unisex Sportssandaler 2 Sandaler

Arrangementet er en del af

Humor og satire

Der er lagt op til masser af grin og grimasser under Festugen

Legging Asos Orange Extreme Design Fishnet gWgZwtqAaSe samling
Størrelse Damer Til Ascan Tøj Xl 56nwBwAqZ

Aarhusfestuge.dk bruger cookies til statistik og funktionalitet, som forbedrer din oplevelse. Når du benytter aarhusfestuge.dk, accepterer du automatisk, at vi bruger cookies.