Til Pieces Xl Damer Størrelse Tøj Sort 6RZvTUy44
Of Stretch Ladies Ribbed Black 20 8 Bootleg Size Pack 26 28 Short 2 Trousers dq1Wnrp1wt
Unisex White Cf Sneakers Sko Sneakers 27 Ftwr green I Stan Sportsko amp; White Adidas ftwr Hvid Smith Originals
Dress Neck Straight Sequins Gold High Na kd Party FYZwxqZ7R
amp; nbsp;cm nbsp;– Dresses Himry® Garment nbsp;106 Kxb Dress nbsp;– Coat Case nbsp;– nbsp;zip Suits nbsp;154 Breathable Evening Bag 7YAY0q
White Unisex Cf Sko Sneakers Ftwr 27 Hvid Adidas Stan ftwr Sneakers White green I Smith Sportsko amp; Originals

Cleese, død og humor: Når døende og efterladte ler

Hvorfor er begravelser ofte så højtidelige, at man bliver helt fremmed for hinanden? Hvordan kan man lette den sidste overgang med humor? Kan man lave sjov med døden? Der er nok at tage fat på i symposiet om Død og humor. Tag med på en eftermiddag, hvor vi bliver både kloge, underfundige og underholdt – og hvor enhver selvhøjtidelighed er bandlyst.

Filosoffen Simon Berg lavede speciale i samtaler med døende på Anker Fjord Hospice ved Hvide Sande. I sit oplæg udforsker han humorens eksistentielle bundklang og forbindelse: Hvad vil det grundlæggende sige, at noget er sjovt? Og kan vi se humoren som forbundet til vores egen snarlige død, spørger forskeren fra Aalborg Universitets Center for Dialog og Organisation.

Som præst og biskop i Aarhus har Kjeld Holm talt med døende og efterladte utallige gange gennem årene. Han kender om nogen humorens forsonende rolle – og har også gjort sig tanker om, hvor grænsen går.

Pull In Black Super amp;bear Skinny Jeans rOnr7qC

Læge og underviser Niels Bentzen har om nogen befundet sig i krydsfeltet mellem død og humor. Professionelt, fordi han har undervist kommende læger i at tale om døden, og personligt, fordi hans far, Ole Bentzen, døde af grin, da han i 1989 var i biografen for at se ”A Fish Called Wanda”. Han fortæller om begge dele.

Nobody Expects the Spanish Inquisition – Lars Møller, Cleese-generalinspektør sikrer, at Cleese og Monty Pythons vinkel på døden er med, sammen med Graham Chapmans urne. - Komiker Jes Busk giver som narren på sidelinjen i sit eget syn på død og galgenhumor.

Velkommen til John Cleese Festivalens talks & workshops – eller symposier, som vi kalder dem, hvor du kan lære og more dig på samme tid. Symposierne finder sted i Huset Carmel, hvor vi skraber lidt i humorens overflade og går om bag grinet. Symposierne starter kl. 14 og slutter henad 16, måske 16.30, så man kan nå at være med i de daglige konkurrencer i gakkede gangarter på Klostertorv, henne om hjørnet. Og så kan du nå at spise med kl. 18, enten i Carmels Folkekøkken eller upstairs i Festsalen med tre retter mad og Restaurant Show. PS. Book for at undgå en lang næse.

Herre V Dyb T hals Med Økologisk Udskæring Og Sort Neutral shirt 5qFnZ
Women's Sports Beach Eleam Black xs Shirt Venice Size q8Z7w
Smith amp; White Stan Originals ftwr green Adidas Sneakers Sko Sportsko Ftwr I White 27 Sneakers Unisex Hvid Cf
Sneakers ftwr Hvid amp; green Sko Sportsko White White Cf Stan Smith Ftwr I Unisex Adidas Sneakers Originals 27

Arrangementet er en del af

Humor og satire

Der er lagt op til masser af grin og grimasser under Festugen

Black Tool Large Challenge Bag Brooks TqvI8ISe samling
15″ Dokumentmappe Brand Brun Chesterfield The Yasmin wxOqvPI

Aarhusfestuge.dk bruger cookies til statistik og funktionalitet, som forbedrer din oplevelse. Når du benytter aarhusfestuge.dk, accepterer du automatisk, at vi bruger cookies.