Duffy White Grå Med amp; 18551 Sandaler 37 Pumps 97 Lav Dame Højhælede Sko Hæl gfngx14rE
Jr Pale Lilac Sneakers Sko Pink 35 Sneakers Hummel Ml Unisex Sportsko amp; Actus twFUSE
Klatrerygsæk Sort Exped grå Str 25 L Core
Sort Fiskeby Sko Xc Høje Sportsko Black Sneakers Unisex amp; 24 Kavat F8OqfdxwO
Orange Til Damer Free Nike Sko C0rCFw
Str 25 grå Sort Core Exped L Klatrerygsæk

Cleese, død og humor: Når døende og efterladte ler

Hvorfor er begravelser ofte så højtidelige, at man bliver helt fremmed for hinanden? Hvordan kan man lette den sidste overgang med humor? Kan man lave sjov med døden? Der er nok at tage fat på i symposiet om Død og humor. Tag med på en eftermiddag, hvor vi bliver både kloge, underfundige og underholdt – og hvor enhver selvhøjtidelighed er bandlyst.

Filosoffen Simon Berg lavede speciale i samtaler med døende på Anker Fjord Hospice ved Hvide Sande. I sit oplæg udforsker han humorens eksistentielle bundklang og forbindelse: Hvad vil det grundlæggende sige, at noget er sjovt? Og kan vi se humoren som forbundet til vores egen snarlige død, spørger forskeren fra Aalborg Universitets Center for Dialog og Organisation.

Som præst og biskop i Aarhus har Kjeld Holm talt med døende og efterladte utallige gange gennem årene. Han kender om nogen humorens forsonende rolle – og har også gjort sig tanker om, hvor grænsen går.

Sko Champange Comfort Black 39 Soft Dame Sort Flade Ballerinasko ptqfg

Læge og underviser Niels Bentzen har om nogen befundet sig i krydsfeltet mellem død og humor. Professionelt, fordi han har undervist kommende læger i at tale om døden, og personligt, fordi hans far, Ole Bentzen, døde af grin, da han i 1989 var i biografen for at se ”A Fish Called Wanda”. Han fortæller om begge dele.

Nobody Expects the Spanish Inquisition – Lars Møller, Cleese-generalinspektør sikrer, at Cleese og Monty Pythons vinkel på døden er med, sammen med Graham Chapmans urne. - Komiker Jes Busk giver som narren på sidelinjen i sit eget syn på død og galgenhumor.

Velkommen til John Cleese Festivalens talks & workshops – eller symposier, som vi kalder dem, hvor du kan lære og more dig på samme tid. Symposierne finder sted i Huset Carmel, hvor vi skraber lidt i humorens overflade og går om bag grinet. Symposierne starter kl. 14 og slutter henad 16, måske 16.30, så man kan nå at være med i de daglige konkurrencer i gakkede gangarter på Klostertorv, henne om hjørnet. Og så kan du nå at spise med kl. 18, enten i Carmels Folkekøkken eller upstairs i Festsalen med tre retter mad og Restaurant Show. PS. Book for at undgå en lang næse.

Sko Superfit Sorte Størrelse Til Damer 41 AwPw5q
Pumps Tamaris Sko 22407 amp; Pumps Højhælede 1 22 Rose 39 Dame 1 521 Pink 0T0nxrS
grå Core 25 Klatrerygsæk Exped Str Sort L
25 Core Str Klatrerygsæk L Exped Sort grå

Arrangementet er en del af

Humor og satire

Der er lagt op til masser af grin og grimasser under Festugen

In Design Brogues Black Asos Leather Misse apS6SFCSe samling
Cf amp; Sportsko Adidas metsil ftwwht Originals Smith Metsil Sneakers C Hvid 29 Sko Unisex Stan Sneakers FvptFqxwS

Aarhusfestuge.dk bruger cookies til statistik og funktionalitet, som forbedrer din oplevelse. Når du benytter aarhusfestuge.dk, accepterer du automatisk, at vi bruger cookies.