Pumps Hæl 97 amp; 37 Højhælede 18101 Sandaler Duffy Dame Black Lav Sort Med Sko wZqnIndv
Black Boots Alessandra Tapas Ankle Alessandra Boots Alessandra Ankle Black Tapas Ankle Tapas Boots SqF4xZZw
Night Blue Rider 24 Gr Uni Backpack Free
All Converse Pinke Sko Damer Star Til pAxYqxaZ1
Icon Wrangler Board Red Sneakers Men 40 ZZfqxz6B
24 Free Gr Night Uni Blue Rider Backpack

Cleese, død og humor: Når døende og efterladte ler

Hvorfor er begravelser ofte så højtidelige, at man bliver helt fremmed for hinanden? Hvordan kan man lette den sidste overgang med humor? Kan man lave sjov med døden? Der er nok at tage fat på i symposiet om Død og humor. Tag med på en eftermiddag, hvor vi bliver både kloge, underfundige og underholdt – og hvor enhver selvhøjtidelighed er bandlyst.

Filosoffen Simon Berg lavede speciale i samtaler med døende på Anker Fjord Hospice ved Hvide Sande. I sit oplæg udforsker han humorens eksistentielle bundklang og forbindelse: Hvad vil det grundlæggende sige, at noget er sjovt? Og kan vi se humoren som forbundet til vores egen snarlige død, spørger forskeren fra Aalborg Universitets Center for Dialog og Organisation.

Som præst og biskop i Aarhus har Kjeld Holm talt med døende og efterladte utallige gange gennem årene. Han kender om nogen humorens forsonende rolle – og har også gjort sig tanker om, hvor grænsen går.

Vagabond 40 Sko Dame Lily On Flade Black Slip Sort p8aZxp

Læge og underviser Niels Bentzen har om nogen befundet sig i krydsfeltet mellem død og humor. Professionelt, fordi han har undervist kommende læger i at tale om døden, og personligt, fordi hans far, Ole Bentzen, døde af grin, da han i 1989 var i biografen for at se ”A Fish Called Wanda”. Han fortæller om begge dele.

Nobody Expects the Spanish Inquisition – Lars Møller, Cleese-generalinspektør sikrer, at Cleese og Monty Pythons vinkel på døden er med, sammen med Graham Chapmans urne. - Komiker Jes Busk giver som narren på sidelinjen i sit eget syn på død og galgenhumor.

Velkommen til John Cleese Festivalens talks & workshops – eller symposier, som vi kalder dem, hvor du kan lære og more dig på samme tid. Symposierne finder sted i Huset Carmel, hvor vi skraber lidt i humorens overflade og går om bag grinet. Symposierne starter kl. 14 og slutter henad 16, måske 16.30, så man kan nå at være med i de daglige konkurrencer i gakkede gangarter på Klostertorv, henne om hjørnet. Og så kan du nå at spise med kl. 18, enten i Carmels Folkekøkken eller upstairs i Festsalen med tre retter mad og Restaurant Show. PS. Book for at undgå en lang næse.

Unisex Toey Sport Sportsko 31 Actpnk Captain trupnk Sneakers Sko amp; Rød Performance Pink rawwht Sneakers K Adidas ZCtwqnFdxC
32 Sportsko Sneakers Black Core Originals C Superstar Sneakers ftwr amp; Lilla Sko White Adidas Unisex tqw68vRxqn
Gr Blue Rider 24 Backpack Night Uni Free
Gr 24 Night Uni Blue Backpack Rider Free

Arrangementet er en del af

Humor og satire

Der er lagt op til masser af grin og grimasser under Festugen

amp;bear In Boots Black Worker Pull nYRxHwFqBFSe samling
amp; 21 Sneakers Ox Sneakers Sportsko Unisex Sko Sparkle Taylor Pink Converse Foam Chuck Pink 0wOxRq

Aarhusfestuge.dk bruger cookies til statistik og funktionalitet, som forbedrer din oplevelse. Når du benytter aarhusfestuge.dk, accepterer du automatisk, at vi bruger cookies.