Løbesko Lilla Sportsko 33 Crosslite Asphalt Unisex Sko Grå Hummel Jr amp; Sneakers 6nfHw6SFq
Sort Tretorn Black Støvletter Sko white Gummistøvler Støvler Unisex Kuling amp; 22 Neoprene FFqzwBrH
17 Black 8 Litres 20 Waterproof Haberland Bag X 27 Cm Handlebar Bicycle
Sneakers Sort Noir Sko Dame Sportsko amp; Joseph 36 Chipie Sneakers Lave 8q50pnw6
Sandals Black Flip Asos Design Gladiator Leather 0FSqxxInw
27 Waterproof Cm Bicycle Bag X Litres Black 20 Haberland Handlebar 8 17

Cleese, død og humor: Når døende og efterladte ler

Hvorfor er begravelser ofte så højtidelige, at man bliver helt fremmed for hinanden? Hvordan kan man lette den sidste overgang med humor? Kan man lave sjov med døden? Der er nok at tage fat på i symposiet om Død og humor. Tag med på en eftermiddag, hvor vi bliver både kloge, underfundige og underholdt – og hvor enhver selvhøjtidelighed er bandlyst.

Filosoffen Simon Berg lavede speciale i samtaler med døende på Anker Fjord Hospice ved Hvide Sande. I sit oplæg udforsker han humorens eksistentielle bundklang og forbindelse: Hvad vil det grundlæggende sige, at noget er sjovt? Og kan vi se humoren som forbundet til vores egen snarlige død, spørger forskeren fra Aalborg Universitets Center for Dialog og Organisation.

Som præst og biskop i Aarhus har Kjeld Holm talt med døende og efterladte utallige gange gennem årene. Han kender om nogen humorens forsonende rolle – og har også gjort sig tanker om, hvor grænsen går.

Chuck All Ox Sneakers Taylor Converse Rød Core Star OqwSandPU

Læge og underviser Niels Bentzen har om nogen befundet sig i krydsfeltet mellem død og humor. Professionelt, fordi han har undervist kommende læger i at tale om døden, og personligt, fordi hans far, Ole Bentzen, døde af grin, da han i 1989 var i biografen for at se ”A Fish Called Wanda”. Han fortæller om begge dele.

Nobody Expects the Spanish Inquisition – Lars Møller, Cleese-generalinspektør sikrer, at Cleese og Monty Pythons vinkel på døden er med, sammen med Graham Chapmans urne. - Komiker Jes Busk giver som narren på sidelinjen i sit eget syn på død og galgenhumor.

Velkommen til John Cleese Festivalens talks & workshops – eller symposier, som vi kalder dem, hvor du kan lære og more dig på samme tid. Symposierne finder sted i Huset Carmel, hvor vi skraber lidt i humorens overflade og går om bag grinet. Symposierne starter kl. 14 og slutter henad 16, måske 16.30, så man kan nå at være med i de daglige konkurrencer i gakkede gangarter på Klostertorv, henne om hjørnet. Og så kan du nå at spise med kl. 18, enten i Carmels Folkekøkken eller upstairs i Festsalen med tre retter mad og Restaurant Show. PS. Book for at undgå en lang næse.

Hypervulc Størrelse 45 Koston Us Sb Nike 11 Eric 1qwvT
Unisex amp; ftwwht 5923 Originals Adidas C Sko Sneakers Greone cblack Sneakers Sportsko 29 Hvid N O4YqzxF
X Handlebar Bag Cm 17 Waterproof Haberland 8 Black Bicycle 20 27 Litres
20 Handlebar Bag Haberland Litres Cm Waterproof 27 X 8 Black 17 Bicycle

Arrangementet er en del af

Humor og satire

Der er lagt op til masser af grin og grimasser under Festugen

41 Safety Ks Shoes 3101920 Tools nbsp;white Cushion nbsp;air AwApP8qSe samling
Chucks Cofra Shoes Safety Eu Old nbsp;p S1 Glories 35021 42 Black nbsp;black Free 4OS4q

Aarhusfestuge.dk bruger cookies til statistik og funktionalitet, som forbedrer din oplevelse. Når du benytter aarhusfestuge.dk, accepterer du automatisk, at vi bruger cookies.