Lyte Til Sko Asics Damer Gel Hvide 4nTzxEn
Leather Loafer River Black In Woven Island 7Zww5zaq
Leonhard Dokumentmappe 15″ Amsterdam Heyden Sort
Grå Smith core Sneakers Originals Sko Black C Core Sneakers Unisex amp; Stan Sportsko Adidas Lave 29 Black Ex6FYqwUCn
swiss K black Ii Women's 172 Sports Approach 92636 White m gold Tennis 3 silver Shoes Uk gdrd4U
Dokumentmappe Sort Heyden 15″ Leonhard Amsterdam

Cleese, død og humor: Når døende og efterladte ler

Hvorfor er begravelser ofte så højtidelige, at man bliver helt fremmed for hinanden? Hvordan kan man lette den sidste overgang med humor? Kan man lave sjov med døden? Der er nok at tage fat på i symposiet om Død og humor. Tag med på en eftermiddag, hvor vi bliver både kloge, underfundige og underholdt – og hvor enhver selvhøjtidelighed er bandlyst.

Filosoffen Simon Berg lavede speciale i samtaler med døende på Anker Fjord Hospice ved Hvide Sande. I sit oplæg udforsker han humorens eksistentielle bundklang og forbindelse: Hvad vil det grundlæggende sige, at noget er sjovt? Og kan vi se humoren som forbundet til vores egen snarlige død, spørger forskeren fra Aalborg Universitets Center for Dialog og Organisation.

Som præst og biskop i Aarhus har Kjeld Holm talt med døende og efterladte utallige gange gennem årene. Han kender om nogen humorens forsonende rolle – og har også gjort sig tanker om, hvor grænsen går.

Sko Flade Turkis Babies 25 Aqua Chipie Grå Unisex Josepe Lærredsko 74nOaxtw

Læge og underviser Niels Bentzen har om nogen befundet sig i krydsfeltet mellem død og humor. Professionelt, fordi han har undervist kommende læger i at tale om døden, og personligt, fordi hans far, Ole Bentzen, døde af grin, da han i 1989 var i biografen for at se ”A Fish Called Wanda”. Han fortæller om begge dele.

Nobody Expects the Spanish Inquisition – Lars Møller, Cleese-generalinspektør sikrer, at Cleese og Monty Pythons vinkel på døden er med, sammen med Graham Chapmans urne. - Komiker Jes Busk giver som narren på sidelinjen i sit eget syn på død og galgenhumor.

Velkommen til John Cleese Festivalens talks & workshops – eller symposier, som vi kalder dem, hvor du kan lære og more dig på samme tid. Symposierne finder sted i Huset Carmel, hvor vi skraber lidt i humorens overflade og går om bag grinet. Symposierne starter kl. 14 og slutter henad 16, måske 16.30, så man kan nå at være med i de daglige konkurrencer i gakkede gangarter på Klostertorv, henne om hjørnet. Og så kan du nå at spise med kl. 18, enten i Carmels Folkekøkken eller upstairs i Festsalen med tre retter mad og Restaurant Show. PS. Book for at undgå en lang næse.

24 Rullsand amp; Ep Sandaler Pink Kavat Unisex Sko Cerise Tøfler Brun Gladiatorsandaler ZxPw5qRC
Sportsko Navy Pro amp; Blå Sko Strap Hi 37 Ltr Blaze Converse Unisex Sneakers Høje FqaRXza
Amsterdam Heyden Leonhard Sort 15″ Dokumentmappe
Amsterdam Sort 15″ Leonhard Dokumentmappe Heyden

Arrangementet er en del af

Humor og satire

Der er lagt op til masser af grin og grimasser under Festugen

Sorte Nizza Herrer Til Sko Adidas q8qOa6Se samling
Reebok Performance Lite Lite Performance Træningssko Træningssko Reebok Reebok 8qE68vx

Aarhusfestuge.dk bruger cookies til statistik og funktionalitet, som forbedrer din oplevelse. Når du benytter aarhusfestuge.dk, accepterer du automatisk, at vi bruger cookies.