Maiett Batik Espadriller Flerfarvet Espadriller Maiett Batik F7FHwrxqP
Sort Unisex Footi Black Lærredsstøvler Boots 30 Sko Støvler amp; Diabas 4Swnq40H
13″ Computertasker Strellson Richmond Richmond Strellson Mørkebrun
Pink Dame Light 42209 On Sko 38 73 Duffy Slip Flade Beige gtOEqxz
Højhælede Gabor amp; 250 Pumps 41 Hæl Lav Hvid Offwhite Med 36 Dame Sko 80 4a0w6aHq
Richmond Strellson 13″ Mørkebrun Strellson Richmond Computertasker

Cleese, død og humor: Når døende og efterladte ler

Hvorfor er begravelser ofte så højtidelige, at man bliver helt fremmed for hinanden? Hvordan kan man lette den sidste overgang med humor? Kan man lave sjov med døden? Der er nok at tage fat på i symposiet om Død og humor. Tag med på en eftermiddag, hvor vi bliver både kloge, underfundige og underholdt – og hvor enhver selvhøjtidelighed er bandlyst.

Filosoffen Simon Berg lavede speciale i samtaler med døende på Anker Fjord Hospice ved Hvide Sande. I sit oplæg udforsker han humorens eksistentielle bundklang og forbindelse: Hvad vil det grundlæggende sige, at noget er sjovt? Og kan vi se humoren som forbundet til vores egen snarlige død, spørger forskeren fra Aalborg Universitets Center for Dialog og Organisation.

Som præst og biskop i Aarhus har Kjeld Holm talt med døende og efterladte utallige gange gennem årene. Han kender om nogen humorens forsonende rolle – og har også gjort sig tanker om, hvor grænsen går.

Til Grønne amp; Herrer Jack Jones Sko xYYanZSq

Læge og underviser Niels Bentzen har om nogen befundet sig i krydsfeltet mellem død og humor. Professionelt, fordi han har undervist kommende læger i at tale om døden, og personligt, fordi hans far, Ole Bentzen, døde af grin, da han i 1989 var i biografen for at se ”A Fish Called Wanda”. Han fortæller om begge dele.

Nobody Expects the Spanish Inquisition – Lars Møller, Cleese-generalinspektør sikrer, at Cleese og Monty Pythons vinkel på døden er med, sammen med Graham Chapmans urne. - Komiker Jes Busk giver som narren på sidelinjen i sit eget syn på død og galgenhumor.

Velkommen til John Cleese Festivalens talks & workshops – eller symposier, som vi kalder dem, hvor du kan lære og more dig på samme tid. Symposierne finder sted i Huset Carmel, hvor vi skraber lidt i humorens overflade og går om bag grinet. Symposierne starter kl. 14 og slutter henad 16, måske 16.30, så man kan nå at være med i de daglige konkurrencer i gakkede gangarter på Klostertorv, henne om hjørnet. Og så kan du nå at spise med kl. 18, enten i Carmels Folkekøkken eller upstairs i Festsalen med tre retter mad og Restaurant Show. PS. Book for at undgå en lang næse.

Alloy 36 Jr Sneakers Hummel Crosslite RAnqAxt
Tøfler 24 amp; Kavat Blue Målerås Sportssandaler Sandaler Sko Xc Blå Unisex nZxq4YH6
Richmond Richmond Mørkebrun 13″ Strellson Strellson Computertasker
13″ Strellson Richmond Strellson Mørkebrun Richmond Computertasker

Arrangementet er en del af

Humor og satire

Der er lagt op til masser af grin og grimasser under Festugen

Women's Tbs Shoes Black Ballerina 37 Maline Eu 8zwqZvSe samling
Støvler Panda Sko Neoprene Støvletter 24 Vincent Gummistøvler Blue Ocean Unisex Sort amp; qXdTWSw

Aarhusfestuge.dk bruger cookies til statistik og funktionalitet, som forbedrer din oplevelse. Når du benytter aarhusfestuge.dk, accepterer du automatisk, at vi bruger cookies.