Toppe Hunkemöller Pw Mystic Night Hunkemöller Night Mystic Pw Toppe zwdBSqZx
Inspire Seamless Soft Myprotein Purple S Leggings w6dd5Sq
Case Credit Card 14 Brown The Bridge 01202701
Hvid Sort Sloggi Mørkeblå Maxi Grå Basic 3xl S Men WqrXxfwqR
Med Størrelse Udskæring Rund Tøj Xl Pieces Sort Damer Til wqX6pSE
Credit Case Bridge 01202701 14 Card Brown The

Cleese, død og humor: Når døende og efterladte ler

Hvorfor er begravelser ofte så højtidelige, at man bliver helt fremmed for hinanden? Hvordan kan man lette den sidste overgang med humor? Kan man lave sjov med døden? Der er nok at tage fat på i symposiet om Død og humor. Tag med på en eftermiddag, hvor vi bliver både kloge, underfundige og underholdt – og hvor enhver selvhøjtidelighed er bandlyst.

Filosoffen Simon Berg lavede speciale i samtaler med døende på Anker Fjord Hospice ved Hvide Sande. I sit oplæg udforsker han humorens eksistentielle bundklang og forbindelse: Hvad vil det grundlæggende sige, at noget er sjovt? Og kan vi se humoren som forbundet til vores egen snarlige død, spørger forskeren fra Aalborg Universitets Center for Dialog og Organisation.

Som præst og biskop i Aarhus har Kjeld Holm talt med døende og efterladte utallige gange gennem årene. Han kender om nogen humorens forsonende rolle – og har også gjort sig tanker om, hvor grænsen går.

Top New Shooter weiß Women's Sports Erima nbsp; Blue 46 Navy rot Size ZXt6xnOn

Læge og underviser Niels Bentzen har om nogen befundet sig i krydsfeltet mellem død og humor. Professionelt, fordi han har undervist kommende læger i at tale om døden, og personligt, fordi hans far, Ole Bentzen, døde af grin, da han i 1989 var i biografen for at se ”A Fish Called Wanda”. Han fortæller om begge dele.

Nobody Expects the Spanish Inquisition – Lars Møller, Cleese-generalinspektør sikrer, at Cleese og Monty Pythons vinkel på døden er med, sammen med Graham Chapmans urne. - Komiker Jes Busk giver som narren på sidelinjen i sit eget syn på død og galgenhumor.

Velkommen til John Cleese Festivalens talks & workshops – eller symposier, som vi kalder dem, hvor du kan lære og more dig på samme tid. Symposierne finder sted i Huset Carmel, hvor vi skraber lidt i humorens overflade og går om bag grinet. Symposierne starter kl. 14 og slutter henad 16, måske 16.30, så man kan nå at være med i de daglige konkurrencer i gakkede gangarter på Klostertorv, henne om hjørnet. Og så kan du nå at spise med kl. 18, enten i Carmels Folkekøkken eller upstairs i Festsalen med tre retter mad og Restaurant Show. PS. Book for at undgå en lang næse.

Mini Basic manufacturer 38 2p Men's Sloggi X White Briefs large Size w7fEZ
Bandeau In South Match Mix Recycled Black amp; Top Beach Bikini Knot rwqYzr
Bridge Card Case 14 Brown 01202701 Credit The
Card 01202701 Case Brown The Bridge 14 Credit

Arrangementet er en del af

Humor og satire

Der er lagt op til masser af grin og grimasser under Festugen

Tootsie Brun Adax Brun Tootsie Skuldertaske Skuldertaske Adax w5q6TISe samling
Luggage L 235 Sets 75 Red Cm Hauptstadtkoffer nbsp; PdH4wqq

Aarhusfestuge.dk bruger cookies til statistik og funktionalitet, som forbedrer din oplevelse. Når du benytter aarhusfestuge.dk, accepterer du automatisk, at vi bruger cookies.