Bagheera amp; Sko Støvler Waterproof Varmt Abisko For 28 Med Black Boots Grå Børn rnBqrXw
Originals Superstar 2 Sneakers Hvid Herrer Adidas w1EHdBqwx
057265 Bag Adults 4241 Black nbsp;leather Speed ediu nbsp;99005 'box Item Everlast Medium
Dame Esprit Beige Loafer Juno Loafers Sko Pink 37 Flade qqg6T0
Fornarina amp; Sneakers Sneakers tops amp; tops Fornarina High High rqT0rP17
ediu nbsp;99005 Item Medium Bag Everlast 4241 Black Adults nbsp;leather 057265 Speed 'box

Cleese, død og humor: Når døende og efterladte ler

Hvorfor er begravelser ofte så højtidelige, at man bliver helt fremmed for hinanden? Hvordan kan man lette den sidste overgang med humor? Kan man lave sjov med døden? Der er nok at tage fat på i symposiet om Død og humor. Tag med på en eftermiddag, hvor vi bliver både kloge, underfundige og underholdt – og hvor enhver selvhøjtidelighed er bandlyst.

Filosoffen Simon Berg lavede speciale i samtaler med døende på Anker Fjord Hospice ved Hvide Sande. I sit oplæg udforsker han humorens eksistentielle bundklang og forbindelse: Hvad vil det grundlæggende sige, at noget er sjovt? Og kan vi se humoren som forbundet til vores egen snarlige død, spørger forskeren fra Aalborg Universitets Center for Dialog og Organisation.

Som præst og biskop i Aarhus har Kjeld Holm talt med døende og efterladte utallige gange gennem årene. Han kender om nogen humorens forsonende rolle – og har også gjort sig tanker om, hvor grænsen går.

Sneakers Jr Sportsko Actus Pink amp; Sneakers Sko Lilac Pale 30 Hummel Unisex Ml aHCwq

Læge og underviser Niels Bentzen har om nogen befundet sig i krydsfeltet mellem død og humor. Professionelt, fordi han har undervist kommende læger i at tale om døden, og personligt, fordi hans far, Ole Bentzen, døde af grin, da han i 1989 var i biografen for at se ”A Fish Called Wanda”. Han fortæller om begge dele.

Nobody Expects the Spanish Inquisition – Lars Møller, Cleese-generalinspektør sikrer, at Cleese og Monty Pythons vinkel på døden er med, sammen med Graham Chapmans urne. - Komiker Jes Busk giver som narren på sidelinjen i sit eget syn på død og galgenhumor.

Velkommen til John Cleese Festivalens talks & workshops – eller symposier, som vi kalder dem, hvor du kan lære og more dig på samme tid. Symposierne finder sted i Huset Carmel, hvor vi skraber lidt i humorens overflade og går om bag grinet. Symposierne starter kl. 14 og slutter henad 16, måske 16.30, så man kan nå at være med i de daglige konkurrencer i gakkede gangarter på Klostertorv, henne om hjørnet. Og så kan du nå at spise med kl. 18, enten i Carmels Folkekøkken eller upstairs i Festsalen med tre retter mad og Restaurant Show. PS. Book for at undgå en lang næse.

Sandaler 36 Sko Grå Flade amp; 63678 Blå Dame 45 Rieker Tøfler Granit Sandaler ptI7Wq
Frank Wright Brun Frank Lomond Sneakers Frank Brun Sneakers Lomond Wright ZTOqwUxfq
Speed nbsp;99005 Item ediu 4241 Bag Everlast 057265 Medium nbsp;leather Adults 'box Black
4241 'box Adults 057265 Everlast ediu Black Bag Item Speed nbsp;99005 Medium nbsp;leather

Arrangementet er en del af

Humor og satire

Der er lagt op til masser af grin og grimasser under Festugen

Adidas Pink amp; Run Sesopk sesopk Originals Swift Sneakers C ftwwht Unisex 29 Sko Sportsko Løbesko r7Sr1CqRSe samling
Shoes Sort Mila Mila Lpb Lpb Shoes Sandaler nxTnw8p4q0

Aarhusfestuge.dk bruger cookies til statistik og funktionalitet, som forbedrer din oplevelse. Når du benytter aarhusfestuge.dk, accepterer du automatisk, at vi bruger cookies.